ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απαισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις Μόσχας-Κιέβου: Οι πρώτες πληροφορίες

17:48 - 28 Φεβ 2022 | Ειδήσεις
Απαισιοδοξία για τις διαπραγματεύσεις Μόσχας-Κιέβου: Οι πρώτες πληροφορίες
Πάνω από τρεις ώρες διήρκησε το πρώτο μέρος των διαπραγματεύσεων Ρωσίας - Ουκρανίας, οι οποίες σύμφωνα με τα πρώτα δημοσιεύματα των ξένων μέσων ενημέρωσης είναι προς το παρόν άγονες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω πληροφορίες για το αν υπήρξε κάποιου είδους συμφωνία από τις δύο πλευρές. Οι συζητήσεις των αντιπροσωπειών των δυο χωρών γίνονται στο σημείο «Aleksandrovka - Vilcha» της πόλης Γκόμελ της Λευκορωσίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το γραφείο του Ζελένσκι, η ουκρανική αντιπροσωπεία στις συνομιλίες με την Ρωσία ζήτησε την αποχώρηση όλων των ρωσικών δυνάμεων από το ουκρανικό έδαφος, περιλαμβανομένων της Κριμαίας και του Ντονμπάς.

{https://twitter.com/rianru/status/1498250384695074822}

Της ουκρανικής αντιπροσωπείας ηγείται ο υπουργός Άμυνας Ολέκσιι Ρέζνικοφ, ο οποίος συνοδεύεται από τον Μιχάιλο Ποντόλιακ, σύμβουλο της ουκρανικής προεδρίας. Το «παρών» έδωσε και ο ηγέτης του κόμματος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Νταβίντ Αρακάμια.

Η Μόσχα εκπροσωπείται από το δεξί χέρι του προέδρου Πούτιν, Βλαντιμίρ Μεντίνισκι, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο, τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Αλεξάντερ Φόμιν, τον επικεφαλής της Διεθνούς Επιτροπής της Κρατικής Δούμας, Λεονίντ Σλούτσκι και τον Ρώσο πρεσβευτή στη Λευκορωσία Μπόρις Γκριζλόβ.

Τελευταία τροποποίηση στις 17:56 - 28 Φεβ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.