ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πούτιν: Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης-Αυτοκρατορία ψεμάτων

17:25 - 16 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
Πούτιν: Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης-Αυτοκρατορία ψεμάτων
Σφοδρή επίθεση στη Δύση εξαπέλυσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αυτή ωθεί την Ουκρανία να συνεχιστεί η αιματοχυσία, παρέχοντας στο Κίεβο όπλα.

«Όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης», είπε επίσης, συμπληρώνοντας ότι «η Ουκρανία με τη στήριξη των δυτικών δυνάμεων οργάνωσε την επίθεση κατά της Ρωσίας».

Αναφερόμενος στις κυρώσεις, τόνισε ότι η Δύση ήθελε απλά έναν λόγο για να επιβάλει κυρώσεις εις βάρος της Μόσχας.

«Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να προχωρήσουμε στις ειδικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία», υπογράμμισε ο Ρώσος Πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει σχέδιο κατοχής στη χώρα. 

Όπως είπε, η Ουκρανία θα είχε πυρηνικά όπλα στο άμεσο μέλλον. «Η Ουκρανία, υποστηριζόμενη από δυτικές δυνάμεις, σχεδίαζε επιθετικές κινήσεις κατά της Ρωσίας», υποστήριξε.

Ο Πούτιν επανέλαβε ότι όλοι οι στόχοι των επιχειρήσεων θα επιτευχθούν ενώ δήλωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις. «Οι επιχειρήσεις μας κινούνται σύμφωνα με τον σχεδιασμό», σημείωσε.

Επίσης, αποκάλεσε τη Δύση «αυτοκρατορία ψεμάτων» που επιχειρεί να ακυρώσει τη Ρωσία. «Οι δυτικές δυνάμεις που ήθελαν να δημιουργήσουν αντιρωσικό μέτωπο, δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες στην Ουκρανία», τόνισε.

Τα προβλήματα θα αυξηθούν, τα ενεργειακά κόστη αυξάνονται, όλος ο πλανήτης πληρώνει τις φιλοδοξίες της Δύσης, επανέλαβε. «Ποιος θα απαντήσει για τα εκατομμύρια θανάτων στις φτωχότερες χώρες λόγω πείνας;», διερωτήθηκε. 

Η Δύση δεν ενδιαφέρεται καν να κρύψει ότι στόχος της είναι να καταστρέψει την οικονομία της Ρωσίας και κάθε Ρώσο, ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ κήρυξαν ουσιαστικά τη χρεοκοπία της Ρωσίας. 

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.