ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζελένσκι: Διακρίνει σημάδια προόδου στη σκληρή αντιπαράθεση με τη Ρωσία

10:43 - 23 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
Ζελένσκι: Διακρίνει σημάδια προόδου στη σκληρή αντιπαράθεση με τη Ρωσία
Κάποια σημάδια προόδου διακρίνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, όπως σημείωσε σε νέο του μήνυμα την Τετάρτη (23/3).

Ο Ουκρανός πρόεδρος παραδέχθηκε ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία για τον τερματισμό του πολέμου είναι δύσκολες και ορισμένες φορές χαρακτηρίζονται από έντονη αντιπαράθεση, αλλά συμπλήρωσε ότι «βήμα-βήμα προχωράμε μπροστά».

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι περίπου 100.000 κάτοικοι βρίσκονται στην πολιορκημένη Μαριούπολη, σε απάνθρωπες συνθήκες, χωρίς τρόφιμα, νερό και φάρμακα.

Ακόμα διεμήνυσε ότι οι πιλότοι της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι δρουν στη χώρα του θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη και θα «. «Θα το πληρώσετε, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Σήμερα ή αύριο, δεν έχει και τόση σημασία. Το σημαντικό είναι πως είναι αναπόφευκτο», υπογράμμισε. «Το να σκοτώνεις άμαχους είναι έγκλημα», επέμεινε.

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας υποστηρίζει ότι οι δυνάμεις της έχουν καταρρίψει κάπου 100 ρωσικά μαχητικά και βομβαρδιστικά από την έναρξη της εισβολής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.