ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

WSJ: Ο Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης!

18:38 - 28 Μαρ 2022 | Ειδήσεις
WSJ: Ο Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης!
Εντύπωση προκαλεί δημοσίευμα της Wall Street Journal που αναφέρει πως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί ειρηνευτικοί διαπραγματευτές υπέφεραν από συμπτώματα ύποπτης δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έπειτα από μία συνάντηση στην ουκρανική πρωτεύουσα στις αρχές του Μαρτίου, ο κ. Αμπράμοβιτς καθώς και τουλάχιστον δύο ανώτερα μέλη της ουκρανικής ομάδας που είχαν επισκεφθεί τη Μόσχα εμφάνισαν συμπτώματα που παραπέμπουν σε δηλητηρίαση. Είχαν κόκκινα μάτια που δάκρυζαν και ξεφλούδισμα του δέρματος στο πρόσωπο και τα χέρια.

Οι πηγές που επικαλείται η Wall Street Journal κατηγορούν για την ύποπτη επίθεση τη Μόσχα, λέγοντας πως κάποιοι "σκληροπυρηνικοί" ίσως ήθελαν να σαμποτάρουν τις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου. Πρόσωπο κοντά στον κ. Αμπράμοβιτς είπε ότι δεν ήταν σαφές ποιος είχε βάλει στο στόχαστρο την ομάδα.

Ο κ. Αμπράμοβιτς και οι Ουκρανοί διαπραγματευτές, στους οποίους περιλαμβάνεται ο βουλευτής των Τατάρων της Κριμαίας Ρουστέμ Ουμέροφ, έχουν αναρρώσει πλέον και η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος συναντήθηκε με τον Αμπράμοβιτς, δεν επηρεάστηκε.

Εκπρόσωπος του κ. Ζελένσκι είπε ότι δεν είχε πληροφορίες για ύποπτη δηλητηρίαση.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:56 - 28 Μαρ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.