ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Μακελειό με 6 νεκρούς στο Σακραμέντο

09:19 - 04 Απρ 2022 | Ειδήσεις
ΗΠΑ: Μακελειό με 6 νεκρούς στο Σακραμέντο
Η αστυνομία του Σακραμέντο κάνει έκκληση για τη βοήθεια του κοινού για τον εντοπισμό πολλών δραστών που άνοιξαν πυρ στο κέντρο της πόλης νωρίς το πρωί της Κυριακής, σκοτώνοντας έξι άτομα και τραυματίζοντας τουλάχιστον 12.

Η αρχηγός της αστυνομίας του Σακραμέντο Κάθριν Λέστερ είπε ότι μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνονται τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες, όλοι ενήλικες. Οι 12 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής και κάποιοι είναι σε σοβαρή ή και κρίσιμη κατάσταση.

Ο καυγάς που φέρεται να οδήγησε στο μακελειό ξέσπασε έξω από το London, νυχτερινό κέντρο, και τουλάχιστον ένας από τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν είχε πάει στο μαγαζί. Σε αυτόν, σύμφωνα με τις Αρχές, ενεπλάκησαν πολλά άτομα. 

Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν σε αμερικανικά ΜΜΕ επίσης έκαναν λόγο για πυρά που έμοιαζαν να προέρχονται από αυτόματο. Ο Τζο Μπάιντεν ζήτησε για άλλη μια φορά από το Κογκρέσο να εγκρίνει αυστηρότερη νομοθεσία για την οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

«Απαγορεύστε τα όπλα-φαντάσματα. Απαιτήστε έλεγχο ιστορικού για όλες τις πωλήσεις όπλων. Απαγορεύστε τα τουφέκια εφόδου και τους γεμιστήρες μεγάλης χωρητικότητας. Αναιρέστε την ασυλία των κατασκευαστών όπλων», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.