ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εικόνες του «Moskva» λίγο πριν βυθιστεί

08:34 - 18 Απρ 2022 | Ειδήσεις
Εικόνες του «Moskva» λίγο πριν βυθιστεί
Φωτογραφίες του φλεγόμενου ρωσικού καταδρομικού πλοίου «Μόσκβα» δημοσιεύθηκαν στο Twitter, δείχνοντας την κλίση της ρωσικής ναυαρχίδας στη Μαύρη Θάλασσα πριν τελικά βυθιστεί.

Το ρωσικό καταδρομικό έχει με τη βύθισή του καταστεί σύμβολο αγώνα και αντίστασης των Ουκρανών, που βλέπουν τις ελπίδες τους για απόκρουση της ρωσικής εισβολής να αναπτερώνονται στις περιοχές δυτικά του Ντονμπάς.

{https://twitter.com/Osinttechnical/status/1515821259225022466}

{https://twitter.com/Osinttechnical/status/1515818122036621321}

Στο μικροσκόπιο του ΝΑΤΟ τα συντρίμμια ρωσικού Σουχόι

Στο μεταξύ, Βρετανοί και Αμερικανοί επιστήμονες αναλύουν τον μυστικό μηχανισμό καθοδήγησης μεγάλης εμβέλειας του πιο προηγμένου ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους Su-35S, το οποίο καταρρίφθηκε κοντά στο Ιζιούμ από τον ουκρανικό στρατό στις 3 Απριλίου ή και νωρίτερα.

Τα υπολείμματα του αεροσκάφους μελετήθηκαν πρώτα στη Μεγάλη Βρετανία και στη συνέχεια, μετά από μια πολλά υποσχόμενη αρχική αξιολόγηση, στάλθηκαν στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα βρετανικά και τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης.

Η αναμενόμενη εξέταση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και αποκρυπτογράφηση των συστημάτων του ρωσικού Σουχόι αναμένεται να υποβιβάσει την τιμή των αεροσκαφών αυτών που η Ρωσία θέτει επίσης προς εξαγωγή, κερδίζοντας σημαντικά ποσά στην παγκόσμια αγορά εξοπλισμών.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Express, το σύστημα των Σουχόι, το οποίο στα χαρτιά μπορεί να υπερηφανεύεται για την ικανότητα ανίχνευσης αεροσκαφών Stealth του ΝΑΤΟ σε απόσταση άνω των 500 χιλιομέτρων, μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το F-35, καθιστώντας ευκολότερη την πλήρη μελέτη του.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.