ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρηνικό... παραλήρημα στη ρωσική τηλεόραση

12:59 - 30 Απρ 2022 | Ειδήσεις
Πυρηνικό... παραλήρημα στη ρωσική τηλεόραση
Προσομοίωση πυρηνικής επίθεσης έκανε δημοφιλής εκπομπή της ρωσικής τηλεόρασης, κατά την διάρκεια της οποία προβλήθηκε γραφικό σύμφωνα με το οποίο ένας πυραυλος που θα εκτοξευθεί από το Καλίνινγκραντ, στη Βαλτική Θάλασσα, θα έχει φτάσει σε 106 δευτερόλεπτα στο Βερολίνο, σε 200 δευτερόλεπτα στο Παρίσι και σε 202 δευτερόλεπτα στο Λονδίνο!

«Ένας πύραυλος και μετά οι Βρετανικές νήσοι δεν θα υπάρχουν πια», αναφώνησε ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής «60 λεπτά» - πρόκειται για τον  πρόεδρο του εθνικιστικού κόμματος Rodina, Αλεξέι Ζουραβλίοφ.

Ωστόσο, ένας από τους παρουσιαστές παρατήρησε ότι και οι Βρετανοί διαθέτουν πυρηνικά όπλα - προσθέτοντας ότι σε έναν τέτοιο πόλεμο «δεν θα επιβιώσει κανείς». 

Τις προηγούμενες ημέρες ο Ρώσος πρόεδρος είχε κάνει δηλώσεις στις οποίες ανέφερε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την παρέλαση της ημέρας της νίκης της χώρας στις 9 Μαϊου για να κηρύξει «ολοκληρωτικό πόλεμο» στην Ουκρανία.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο πρώην επικεφαλής του ΝΑΤΟ Ρίτσαρντ Σέριφ προειδοποίησε πως η Δύση πρέπει να «προετοιμαστεί» για ένα «χειρότερο σενάριο» πολέμου με τη Ρωσία στην Ουκρανία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.