ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώην πράκτορας KGB για Πούτιν: Θυμίζει Στάλιν και έχει άνοια

21:13 - 02 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Πρώην πράκτορας KGB για Πούτιν: Θυμίζει Στάλιν και έχει άνοια
Όλο και πληθαίνουν τα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πρώην πράκτορας της KGB, που αυτομόλησε στη Δύση, συνέκρινε ανοικτά τον Πούτιν με τον Ιωσήφ Στάλιν, ενώ εκτιμά πως ο Ρώσος πρόεδρος είναι πιθανό να πάσχει από Πάρκινσον και άνοια πρώιμου σταδίου. Παράλληλα, τονίζει ότι τα μέλη του στενού κύκλου του μπορεί να «βρίσκονται στο σκοτάδι» σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Μιλώντας στην βρετανική Sun, ο Μπόρις Καρπίτσκοφ, πρώην πράκτορας της KBG που εγκατέλειψε τη Ρωσία, δηλώνει πως ο Ρώσος Πρόεδρος ήταν «τρελός» και είχε «εμμονή με παρανοϊκές ιδέες».

«Βλέπει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βρίσκονται εντός των ρωσικών υπηρεσιών ασφαλείας και ακόμη και μέσα στον στενό του κύκλο, ως προδότες», τόνισε και πρόσθεσε: «Είναι τόσο καχύποπτος και τόσο εμμονικός με τις παρανοϊκές ιδέες του που μπορεί πλέον να συγκριθεί με τον τύραννο Στάλιν».

«Ο Πούτιν δεν θέλει να ενημερώνει τους συνεργάτες του για τυχόν προβλήματα υγείας ώστε να διατηρεί την εικόνα του ισχυρού άνδρα», συμπλήρωσε ο Καρπίτσκοφ.

«Δεν είμαι γιατρός ο ίδιος, αλλά υπάρχει σοβαρή ανησυχία ότι ο Πούτιν υποφέρει από πολυάριθμες σωματικές παθήσεις - πιθανώς από αθλητικούς τραυματισμούς στα νεανικά του χρόνια», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτό είναι μαζί με ορισμένα ζητήματα που επηρεάζουν τους ηλικιωμένους - όπως η άνοια στα αρχικά στάδια».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:57 - 02 Μαϊ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.