ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Έλον Μασκ... παζαρεύει την τιμή εξαγοράς του Twitter

09:08 - 17 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
O Έλον Μασκ... παζαρεύει την τιμή εξαγοράς του Twitter
Ο Έλον Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αναζητήσει μία χαμηλότερη τιμή εξαγοράς του Twitter, λέγοντας ότι ενδέχεται να υπάρχουν τέσσερις φορές περισσότεροι ψεύτικοι λογαριασμοί από τις εκτιμήσεις της εταιρείας. «Δεν μπορείς να πληρώσεις το ίδιο τίμημα για κάτι που είναι πολύ χειρότερο από ό,τι ισχυρίζονταν», ανέφερε σε συνέδριο στο Μαϊάμι τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Reuters.

Ερωτηθείς αν η συμφωνία είναι βιώσιμη σε χαμηλότερη τιμή, απάντησε ότι «δεν αποκλείεται». «Όσο πιο πολλές ερωτήσεις κάνω, τόσο περισσότερο μεγαλώνουν οι ανησυχίες μου», είπε στο συνέδριο All-In Summit 2022.

Νωρίτερα, ο ίδιος και ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Παράγκ Αγκραουάλ διαφώνησαν για τις εκτιμήσεις της Twitter σχετικά με το ποσοστό των ψεύτικων λογαριασμών χρηστών. Η τιμή των μετοχών της Twitter διεύρυνε τις απώλειες της αργά το απόγευμα έπειτα από τα σχόλια του Μασκ.

Η τιμή των μετοχών μειώθηκε περισσότερο από 8% και έκλεισε στα 37,39 δολάρια (35,82 ευρώ), πιο χαμηλά από το επίπεδο της τιμής τους την ημέρα πριν ο Μάσκ ανακοινώσει το μετοχικό ποσοστό του στο Twitter στις αρχές Απριλίου. Η συμφωνία εξαγοράς μεταξύ των δύο πλευρών είχε κλείσει στα 44 δισ. δολάρια (42,15 δισ. ευρώ).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.