ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλιβερ Στόουν: Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει

10:55 - 22 Μαϊ 2022 | Ειδήσεις
Όλιβερ Στόουν: Ο Πούτιν είχε καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Όλιβερ Στόουν, είχε την ευκαιρία να βρεθεί πολύ κοντά στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντίμιρ Πούτιν, για δύο χρόνια, από το 2015 μέχρι το 2017, όταν έκανε μια σειρά συνεντεύξεων στον Ρώσο πρόεδρο, οι οποίες προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση το 2017, σε τέσσερα επεισόδια, υπό τον τίτλο «The Putin Interviews».

«Ο Πούτιν υπέφερε από καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει», δήλωσε το Σάββατο ο Στόουν μιλώντας στο podcast του Λεξ Φρίντμαν, ο οποίος είναι Ρωσοαμερικανός επιστήμονας υπολογιστών και ερευνητής τεχνητής νοημοσύνης. Πάντως, η αποκάλυψη του Όλιβερ Στόουν ακούγεται δημόσια για πρώτη φορά και ο ρωσικός λαός δεν ενημερώθηκε ποτέ για την ασθένεια του Πούτιν. Ο Στόουν ανέφερε, επίσης, ότι ο Ρώσος πρόεδρος παρέμεινε σε καραντίνα για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας.

Λίγο καιρό πριν, το περιοδικό New Lines έγραψε πως έχει στην κατοχή του ηχογράφηση ενός Ρώσου ολιγάρχη -ο οποίος έχει στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο- και περιγράφει ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι «πολύ άρρωστος με καρκίνο του αίματος», αν και δεν προσδιορίστηκε ο τύπος του καρκίνου του αίματος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.