ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανοδικό άνοιγμα αναμένεται στη Wall- Θετικά πρόσημα και στην Ευρώπη

15:00 - 05 Οκτ 2007 | Ειδήσεις
Ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι δείκτες στο χρηματιστήριο της Wall Street, ενώ οι επενδυτές έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην έκθεση που αναμένεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα στις ΗΠΑ σχετικά με την αγορά εργασίας και η οποία εκτιμάται ότι θα δείξει ανάκαμψη των προσλήψεων τον Σεπτέμβριο.

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι η επενδυτική κοινότητα είναι ανήσυχη ως προς τα δεδομένα για τα επιδόματα ανεργίας, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν επαληθευτεί η άνοδος των προσλήψεων θα αυξηθούν οι εκτιμήσεις περί επιβράδυνσης της οικονομικής ανάπτυξης

Η Alcoa, η μεγαλύτερη εταιρία κατασκευής αλουμινίου και η Citigroup, η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα καταγράφουν κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Η Yahoo! αναμένεται να καταγράψει ανοδικά τροχιά μετά από δηλώσεις αναλυτών ότι ο δικτυακός τόπος με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της χώρας θα έπρεπε να σκεφτεί την πιθανότητα πώλησής της.

Ανοδικά συνεχίζει να κινείται η Ευρώπη

Με θετικά πρόσημα συνεχίζουν να κινούνται οι περισσότεροι δείκτες στις ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,15% στις 6.557,80 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX κατά 0,019% στις 7.959,80 μονάδες. Στο Παρίσι ο CAC 40 καταγράφει οριακή υποχώρηση κατά 0,04% και διαμορφώνεται στις 5.801,79 μονάδες.

Η BHP Billiton, η μεγαλύτερη εταιρεία ορυχείων στον κόσμο και η Rio Tinto ενισχύονται μετά την άνοδο των τιμών των μετάλλων.

Η Alliance & Leicester υποχωρεί καθώς η Deutsche Bank μείωσε τη σύστασή της για την βρετανική τράπεζα με από «hold» σε «sell».

Η British Land δέχεται πιέσεις καθώς εγκατέλειψε το σχέδιο πώλησης μεριδίου της στο εμπορικό κέντρο Meadowhall Shopping Centre λόγω της αναταραχής που είχε προκληθεί στις διεθνείς αγορές.

Η μετοχή της EasyJet παρουσιάζει σημαντικά κέρδη καθώς ανακοίνωσε ότι το προ φόρων κέρδη της κινήθηκαν σύμφωνα με τις υψηλότερες εκτιμήσεις της.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.