ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: Έληξε η περίοδος αναμονής για τη συμφωνία του Μασκ

16:03 - 03 Ιουν 2022 | Ειδήσεις
Twitter: Έληξε η περίοδος αναμονής για τη συμφωνία του Μασκ
Η Twitter ανακοίνωσε την Παρασκευή (03/06), ότι παρήλθε η περίοδος αναμονής για τον έλεγχο της συμφωνίας εξαγοράς της από τον Έλον Μασκ, σύμφωνα με τον αντιμονοπωλιακό νόμο Hart-Scott-Rodino του 1976.

Ειδικότερα, όπως τονίζει η εταιρεία, η ολοκλήρωση της συμφωνίας υπόκειται πλέον στους υπόλοιπους συνήθεις όρους κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης από τους μετόχους του Twitter και της λήψης των ισχυόντων ρυθμιστικών εγκρίσεων.

Ο νόμος HSR του 1976, απαιτεί από τα μέρη να αναφέρουν τις μεγάλες συναλλαγές τόσο στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου όσο και στην Αντιμονοπωλιακή Διεύθυνση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για επανεξέταση.

Μετά από την ανακοίνωση, η μετοχή της Twitter έφτασε να ανεβαίνει 2% πριν από το άνοιγμα της συνεδρίασης στη Wall Steet.

Υπενθυμίζεται πως Twitter και Μασκ συμφώνησαν τον Απρίλιο στην εξαγορά της μητρικής του Twitter για 44 δισ. δολάρια ή 54,20 δολάρια ανά μετοχή, ωστόσο τον Μάιο ο Μασκ ανέφερε πως «παγώνει» τη συμφωνία μέχρι να έχει αναλυτικά στοιχεία για τον αριθμό των fake λογαριασμών που υπάρχουν στο Twitter.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.