ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζαχαροπούλου: Νέα καταγγελία για την Ελληνίδα της κυβέρνησης Μακρόν

14:28 - 23 Ιουν 2022 | Ειδήσεις
Ζαχαροπούλου: Νέα καταγγελία για την Ελληνίδα της κυβέρνησης Μακρόν
Η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου, της κυβέρνησης Μακρόν, είναι αντιμέτωπη με έρευνα από τις γαλλικές δικαστικές αρχές έπειτα από δύο μηνύσεις από ισάριθμες γυναίκες για την κατηγορία του βιασμού.

Μάλιστα, την ίδια ώρα μια τρίτη γυναίκα μίλησε σήμερα στο AFP και κατήγγειλε τη Ζαχαροπούλου για αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

Όλα ξεκίνησαν με τις αποκαλύψεις του περιοδικού Marianne για την υφυπουργό αρμόδια για την Ανάπτυξη, τη Γαλλοφωνία και τις Διεθνείς Εταιρικές Σχέσεις, η οποία είναι γυναικολόγος στο επάγγελμα και μάλιστα ειδική στο θέμα της ενδομητρίωσης.

Δύο γυναίκες, λοιπόν, κατέθεσαν μήνυση ότι κατά τη διάρκεια γυναικολογικής εξέτασης ότι η Ζαχαροπούλου προχώρησε σε «διείσδυση χωρίς συναίνεση».

Η τρίτη καταγγελία 

Μια τρίτη γυναίκα, η οποία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε νομικά μέτρα, κατήγγειλε την Ελληνίδα υφυπουργό του Μακρόν σήμερα (23/6)

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, η 26χρονη γυναίκα αναφέρει ότι επισκέφτηκε τη Ζαχαροπούλου το 2016 για προβλήματα ενδομητρίωσης, και όπως δήλωσε βίωσε την εξέταση «τουλάχιστον ως σεξουαλική επίθεση».

Οι δικαστικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση καλούνται τώρα να καταδείξουν αν αποτελούν ή όχι ποινικά αδικήματα οι ιατρικές αυτές πράξεις χωρίς τη συγκατάθεση των ασθενών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.