ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρίκη στην Αίγυπτο: Νεκρή 68χρονη μετά από επίθεση καρχαρία

20:44 - 02 Ιουλ 2022 | Ειδήσεις
Φρίκη στην Αίγυπτο: Νεκρή 68χρονη μετά από επίθεση καρχαρία
Νεκρή κατέληξε 68χρονη μετά από επίθεση καρχαρία στο τουριστικό θέρετρο Σαλ Χασές της Αιγύπτου στις ακτές της Ερυθράς Θάλασσας.

Η άτυχη γυναίκα έχασε ένα χέρι και ένα πόδι κατά τη διάρκεια της τρομακτικής επίθεσης που δέχτηκε ενώ κολυμπούσε.

Η 68χρονη με καταγωγή από την Αυστρία πέθανε αργότερα μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της σε νοσοκομείο. Αιγυπτιακά μέσα τονίζουν πως η γυναίκα είχε χάσει πολύ αίμα και υπέστη σοκ από το οποίο κατέληξε.

Το ανατριχιαστικό βίντεο που κατέγραψαν παραθεριστές, την δείχνει να κολυμπάει απελπισμένα πίσω στην ακτή αφού έχει χάσει τα δύο άκρα της. Τουρίστες φαίνονται να είναι τρομοκρατημένοι και να επισημαίνουν την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών.

Το αίμα της γυναίκας φαίνεται στο νερό καθώς προσπαθούσε -φορώντας ένα βατραχοπέδιλο- να επιστρέψει στην προβλήτα. Οι τουρίστες φωνάζουν και της πετούν ένα σχοινί σε μία απέλπιδα προσπάθεια να την γλιτώσουν από τα δόντια του καρχαρία.

Παρότι η γυναίκα κατάφερε να κολυμπήσει τελικά μέχρι την ακτή, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν υπήρχε γιατρός στο σημείο και πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει.

Μετά τη επίθεση του καρχαρία και τον θάνατο της γυναίκας, οι τοπικές Αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.