ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ανακουφισμένη» δηλώνει η οικογένεια Ρούσντι- Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά επικοινωνεί

22:00 - 14 Αυγ 2022 | Ειδήσεις
«Ανακουφισμένη» δηλώνει η οικογένεια Ρούσντι- Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά επικοινωνεί
Συγκρατημένα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την εξέλιξη της υγείας του Σαλμάν Ρούσντι, με την οικογένειά του να δηλώνει «ανακουφισμένη».

Συγκεκριμένα, η οικογένεια του συγγραφέα των «Σατανικών στίχων» που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας, είπε την Κυριακή (14/8) ότι αισθάνεται «μεγάλη ανακούφιση» που ο Ρούσντι δεν χρειάζεται πλέον μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι «η αίσθηση του χιούμορ του παραμένει "άθικτη" παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του».

Ο γιος του, Ζαφάρ, έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκ μέρους της οικογένειας που αναφέρει: «Ο πατέρας μου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και λαμβάνει εντατική και συνεχή θεραπεία.

Είμαστε εξαιρετικά ανακουφισμένοι που χθες (Σάββατο) του έβγαλαν τον αναπνευστήρα και την παροχή οξυγόνου και που μπόρεσε να πει δυο λόγια.

Παρότι τα τραύματά του είναι σοβαρά και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του, η συνήθης του ζωηρή και προκλητική αίσθηση του χιούμορ παραμένει άθικτη».

Ο Ζαφάρ Ρούσντι ευχαρίστησε ακόμα τους ανθρώπους που πήγαν να προστατέψουν τον πατέρα του κατά τη διάρκεια της επίθεσης την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη καθώς και τους αστυνομικούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που του πρόσφεραν τη βοήθειά τους.

 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.