ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φάρσα στον γιο του Πεσκόφ: Του είπαν ότι επιστρατεύεται και…αρνήθηκε

20:51 - 21 Σεπ 2022 | Ειδήσεις
Φάρσα στον γιο του Πεσκόφ: Του είπαν ότι επιστρατεύεται και…αρνήθηκε
Θύμα φάρσας έπεσε ο γιος του Ντμίτρι Πεσκόφ με θέμα την επιστράτευση που ανακοίνωσε σήμερα (21/9) ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ειδικότερα, ο Νικολάι Πεσκόφ, γιος του εκπροσώπου Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, απάντησε σε τηλεφώνημα του Ντμίτρι Νιζόφτσεφ, παρουσιαστή της εκπομπής «Δημοφιλής πολιτική», ο οποίος του συστήθηκε ως στρατιωτικός επίτροπος, λέγοντας ότι θα πρέπει να παρουσιαστεί στο στρατολογικό γραφείο.

Ο Νιζόφτσεφ, που ανήκει στην ομάδα υποστηρικτών του φυλακισμένου εχθρού του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, είπε στον Νικολάι Πεσκόφ ότι έχει ήδη λάβει την κλήτευση τόσο μέσω της πύλης Κρατικών Υπηρεσιών όσο και με επιστολή, και ρώτησε αν ο Νικολάι θα προσέλθει στο στρατολογικό γραφείο μέχρι τις 10 το πρωί αύριο.

«Στις 10 το πρωί, φυσικά, αύριο δεν θα έρθω. Εάν γνωρίζετε ότι είμαι ο κύριος Πεσκόφ, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι και τόσο σωστό να βρίσκομαι εκεί. Θα λύσω το ζήτημα σε άλλο επίπεδο», απάντησε ο Νικολάι Πεσκόφ.

{https://twitter.com/wartranslated/status/1572608312298053632}

Ο γιος του εκπρόσωπου Τύπου του Κρεμλίνου είπε ότι πρέπει «να καταλάβει τι συμβαίνει» και «ποια είναι τα δικαιώματά του».

«Δεν έχω πρόβλημα να υπερασπίσω την πατρίδα, αλλά πρέπει να καταλάβω τη σκοπιμότητα της δικής μου παρουσίας, σας μιλάω για ορισμένες πολιτικές ιδιαιτερότητες», κατέληξε ο Νικολάι Πεσκόφ.

Οι συντάκτες της εκπομπής επισημαίνουν ότι η συζήτηση έγινε ζωντανά, οπότε δεν μπορούσαν να κόψουν τίποτα από αυτήν.

Ο ίδιος ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, πάντως, έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τον γιο του, δηλώνοντας ότι έκοψαν το σημειολογικό μέρος της συνομιλίας.

«Ζητήστε τους να βγάλουν πρώτα ολόκληρη τη συζήτηση. Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη μόνη σωστή επιλογή του. Ούτε και αυτός», δήλωσε ο Πεσκόφ στον ιστότοπο Podyem.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.