ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερντογάν: Προσπάθειες κατάληψης της Τουρκίας μέσω τρομοκρατίας δεν θα πετύχουν

19:14 - 13 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Ερντογάν: Προσπάθειες κατάληψης της Τουρκίας μέσω τρομοκρατίας δεν θα πετύχουν
Η Κωνσταντινούπολη έχει συγκλονιστεί από την ισχυρή έκρηξη την Κυριακή (13/11) που άφησε νεκρούς και τραυματίες, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογά να συγκαλεί αμέσως μετά συμβούλιο ασφαλείας.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε τον μέχρι στιγμής επίσημο απολογισμό των θυμάτων, με έξι νεκρούς και 53 τραυματίες, ενώ εξοργισμένος έκανε λόγο γιαα προσπάθεια κατάληψης της Τουρκίας μέσω της τρομοκρατίας, λέγοντας πως η προσπάθεια αυτή «δεν θα πετύχει».

Συγκεκριμένα, είπε: «Εύχομαι το έλεος του Θεού στα αδέρφια μας που έχασαν τη ζωή τους στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στην οδό Istiklal σήμερα στις 16.20 και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες μας.

Οι προσπάθειες κατάληψης της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους μέσω της τρομοκρατίας δεν θα φτάσουν στο στόχο τους σήμερα και αύριο, όπως ήταν χθες.

Γίνονται προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών της προδοτικής επίθεσης».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η επίθεση είναι πιθανό να οργανώθηκε από μία γυναίκα. «Υπάρχει άρωμα τρομοκρατίας σ’ αυτή την υπόθεση. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μια γυναίκα που έπαιξε ρόλο στην υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:25 - 13 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.