ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024

13:18 - 14 Νοε 2022 | Ειδήσεις
Τραμπ: Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024
Μπορεί το «γιγάντιο κύμα» των Ρεπουμπλικάνων να μην έκανε την εμφάνισή του στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μοιάζει διατεθειμένος να αφήσει κατά μέρος το σχέδιο να αναγγείλει τη μεγάλη επιστροφή του στο πολιτικό προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην αρχηγός των ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο Τρίτη (15/11) πως θα θέσει υποψηφιότητα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μεγιστάνας έχει καλέσει τον Τύπο στο πολυτελές οίκημά του στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα, στις 21:00 (τοπική ώρα· στις 04:00 μεθαύριο Τετάρτη ώρα Ελλάδας) για την «πολύ μεγάλη ανακοίνωση» που ετοιμάζει.

«Ο πρόεδρος Τραμπ θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές (αύριο) Τρίτη», συνόψισε ο Τζέισον Μίλερ, σύμβουλός του, υποσχόμενος πως το διάγγελμα θα είναι «πολύ επαγγελματικό, πολύ προσεγμένο».

Η αυριανή ομιλία «πιθανόν θα είναι η σημαντικότερη στην ιστορία των ΗΠΑ», διαβεβαίωσε ο γνωστός για τη ροπή του στην υπερβολή πρώην αστέρας τηλεοπτικών εκπομπών «ριάλιτι» σε μήνυμά του προς τους υποστηρικτές του.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:45 - 14 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.