ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Δεν εξελέγη κυβερνήτρια στην Αριζόνα η προστατευόμενη του Τραμπ

10:29 - 15 Νοε 2022 | Ειδήσεις
ΗΠΑ: Δεν εξελέγη κυβερνήτρια στην Αριζόνα η προστατευόμενη του Τραμπ
Η «προστατευόμενη» του πρώην αρχηγού των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και υποψήφια των Ρεπουμπλικάνων Κάρι Λέικ, απέτυχε να εκλεγεί κυβερνήτρια της πολιτείας της Αριζόνας, όπως μετέδωσαν το βράδυ της Δευτέρας αμερικανικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, αυτή η εξέλιξη χαρακτηρίζεται ως νέα ήττα για τον πρώην πρόεδρο, που αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές του 2024 απόψε.

Έπειτα από μιας μάχη στην Αριζόνα, η υποψήφια των Δημοκρατικών Κέιτι Χομπς επικράτησε της αντιπάλου της, πρώην τηλεοπτικής παρουσιάστριας, φλογερής υποστηρίκτριας του κ. Τραμπ, που επαναλάμβανε ασταμάτητα τις θέσεις του μέντορά της στην εκστρατεία, μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και NBC.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην αρχηγός των ΗΠΑ αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα (15/11) πως θα θέσει υποψηφιότητα ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τραμπ έχει καλέσει τον Τύπο στο πολυτελές οίκημά του στο Μαρ-α-Λάγκο, στη Φλόριντα, στις 21:00 (τοπική ώρα· στις 04:00 μεθαύριο Τετάρτη ώρα Ελλάδας) για την «πολύ μεγάλη ανακοίνωση» που ετοιμάζει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.