ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερντογάν για Ιμάμογλου: Εάν υπήρξε σφάλμα, θα διορθωθεί

18:14 - 17 Δεκ 2022 | Ειδήσεις
Ερντογάν για Ιμάμογλου: Εάν υπήρξε σφάλμα, θα διορθωθεί
Τα δικαστήρια θα διορθώσουν τυχόν σφάλματα στη διαδικασία έφεσης, ύστερα από τη φυλάκιση του δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, δήλωσε σήμερα (17/12) ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στα σχόλια του για την καταδίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου, ο Ερντογάν είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης στις προεδρικές του επόμενου χρόνου.

«Ακόμη δεν υπάρχει τελική δικαστική απόφαση. Η υπόθεση θα πάει στο Εφετείο και στο Ανώτατο Δικαστήριο. Αν τα δικαστήρια έχουν διαπράξει κάποιο σφάλμα, θα διορθωθεί. Προσπαθούν να μας τραβήξουν μέσα στο παιχνίδι», δήλωσε ο Ερντογάν.

«Έχουν υπάρξει πολλές δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες έχουμε επικρίνει σκληρά και εμείς οι ίδιοι, αλλά αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να προσβάλλει δικαστές ή να αγνοεί τις δικαστικές αποφάσεις», υποστήριξε ο Ερντογάν σε διαδήλωση στο Μαρντίν της νοτιοανατολικής Τουρκίας.

Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι οι δικαστικές αρχές της Τουρκίας έχουν υποταχθεί στην επιθυμία να τιμωρήσει τους επικριτές του. Η κυβέρνηση λέει ότι είναι ανεξάρτητοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.