ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντάνι Άλβες: Kατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ στη Βαρκελώνη

19:48 - 01 Ιαν 2023 | Ειδήσεις
Ντάνι Άλβες: Kατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ στη Βαρκελώνη
Ο πρώην άσσος της Μπαρτσελόνα αρνείται κάθε κατηγορία, με την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες

Μπορεί ο Ντάνι Άλβες να βρέθηκε πρόσφατα στο επίκεντρο της προσοχής κατά την περίοδο του Μουντιάλ, ως ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στη διοργάνωση(39 χρονών), ωστόσο το όνομά του τις τελευταίες δύο μέρες απασχολεί τα διεθνή μέσα για άλλο λόγο, που δεν σχετίζεται με τα γήπεδα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, που πλέον αγωνίζεται στο Μεξικό βρέθηκε αυτές τις μέρες για διακοπές με τη σύντροφό του στη Βαρκελώνη. Εκεί μια κοπέλα τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση μέσα σε κλαμπ στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και η αστυνομία έχει ξεκινήσει ήδη την έρευνα.

Το θέμα κυκλοφόρησε από την ισπανική εφημερίδα ABC και σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κοπέλα κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου στο νυχτερινό κλαμπ Σάτον στην Βαρκελώνη. Στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο Άλβες την πλησίασε και έβαλε χωρίς την θέλησή της το χέρι του μέσα στο εσώρουχο της. Εκείνη έτρεξε αμέσως στους υπεύθυνους ασφαλείας του κλαμπ για να ζητήσει βοήθεια, όμως ο Άλβες είχε φύγει.

Εν συνεχεία ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν ερευνά επί της υπόθεσης. Από το περιβάλλον του αθλητή, προκύπτει πως εκείνος αρνείται κάθε κατηγορία. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης βρέθηκε στο κλαμπ, αλλά για λίγο και δεν ήρθε σε επαφή με την κοπέλα.

Η καταγγελία δεν έχει επισημοποιηθεί, αν και η κοπέλα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην Βαρκελώνη.

{https://twitter.com/abc_es/status/1609180074565148677}

 

Τελευταία τροποποίηση στις 20:17 - 01 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.