ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπρος-Εκλογές: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου πιστεύει ότι θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις

12:03 - 03 Φεβ 2023 | Ειδήσεις
Κύπρος-Εκλογές: Ο Αβέρωφ Νεοφύτου πιστεύει ότι θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις
Θα είμαστε πρώτοι στον πρώτο γύρο και νικητές στον δεύτερο, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας ότι ο κόσμος είναι η πιο έγκυρη δημοσκόπηση και θα το αποδείξει στις 5 του Φλεβάρη και θα το επιβεβαιώσει στις 12 του Φλεβάρη.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου αμφισβητεί δηλαδή τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Μιλώντας στην τελική προεκλογική συγκέντρωση στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, της Προέδρου της Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, Υπουργών της Κυβέρνησης, στελεχών του ΔΗΣΥ και υποστηρικτών του, ο κ. Νεοφύτου χρησιμοποίησε την αναφορά που είχε κάνει το 2008 ο Ιωάννης Κασουλίδης όταν ήταν υποψήφιος, λέγοντας πως «όντως το φράγμα του φόβου έσπασε, το κύμα της υποστήριξης μεγαλώνει».

«Και το κύμα ξεκίνησε στο Παραλίμνι και στην ελεύθερη Αμμόχωστο, έγινε ποτάμι στην Πάφο και στη Λάρνακα και ορμητικός χείμαρρος στη Λεμεσό, και απόψε έγινε θάλασσα, λαοθάλασσα, εδώ στη Λευκωσία» συνέχισε, σύμφωνα με το κυπριακό sigmalive.

Μηνύματα υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Νεοφύτου έστειλαν από το βήμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ενώ μαγνητοσκοπημένα μηνύματα έστειλαν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρωθυπουργός της Κροατίας, Andrej Plenkovic, ο Πρόεδρος του ΕΛΚ, Manfred Weber, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ, Johannes Hahn και η Πρόεδρος Νεολαίας του ΕΛΚ, Ευρωβουλευτής, Lidia Pereira.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.