ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Meta: Ανακοίνωσε συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram

22:59 - 19 Φεβ 2023 | Ειδήσεις
Meta: Ανακοίνωσε συνδρομητική υπηρεσία για Facebook και Instagram
Στα βήματα του… Έλον Μασκ βαδίζει η Meta Platforms, καθώς ανακοίνωσε την Κυριακή (19/2) ότι ξεκινά τη δοκιμαστική εφαρμογή μιας συνδρομητικής υπηρεσίας σε Instagram και Facebook.

Η συνδρομητική υπηρεσία θα ονομάζεται Meta Verified και θα επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύουν την αυθεντικότητα των λογαριασμών τους.

Το κόστος της ξεκινά από τα 11,99 δολάρια τον μήνα και φτάνει τα 14,99 δολάρια για την εφαρμογή σε κινητά iOS και Android.

Σε μια ενημέρωση στο Instagram, ο διευθύνων σύμβουλος Μαρκ Ζάκερμπεργκ ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή θα παρέχει στους χρήστες ένα επαληθευμένο σήμα, αυξημένη ορατότητα στις πλατφόρμες, προτεραιότητα υποστήριξης πελατών και πολλά άλλα.

Θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία αυτή την εβδομάδα και θα φτάσει σε περισσότερες χώρες «σύντομα».

«Αυτή την εβδομάδα ξεκινάμε να διαθέτουμε το Meta Verified μια συνδρομητική υπηρεσία που σας επιτρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας με συγκεκριμένο αναγνωριστικό, να αποκτήσετε ένα μπλε σήμα, να λάβετε επιπλέον προστασία πλαστοπροσωπίας έναντι λογαριασμών που ισχυρίζονται ότι είστε εσείς και να έχετε άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών », γράφει μεταξύ άλλων.

Φυσικά, οι παραλληλισμοί μεταξύ της νέας συνδρομής του Meta και του Twitter Blue, το οποίο ο Μασκ επανέφερε πριν λίγους μήνες είναι προφανείς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.