ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Θα με συλλάβουν την Τρίτη, διαδηλώστε!

19:13 - 18 Μαρ 2023 | Ειδήσεις
Τραμπ: Θα με συλλάβουν την Τρίτη, διαδηλώστε!
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίζεται ότι αναμένει να συλληφθεί την Τρίτη για την υπόθεση της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που φέρεται να πλήρωσε πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016 για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.

Σε ανάρτηση στην πλατφόρμα του Truth Social το Σάββατο (18/3), ο Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να διαμαρτυρηθούν ενόψει της υποτιθέμενης σύλληψής του.

«Ο κορυφαίος Ρεπουμπλικανός υποψήφιος και πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής θα συλληφθεί την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας. Διαδηλώστε, πάρτε τη χώρα μας πίσω!», έγραψε ο Τραμπ, αναφερόμενος στον εαυτό του και επικαλούμενος μια διαρροή από το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Δεν είπε ποιες θα είναι οι κατηγορίες.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε μια πληρωμή 130.000 δολαρίων που έκανε ο Μάικλ Κοέν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Τραμπ, στην πορνοσταρ στη διάρκεια της εκστρατείας του Τραμπ το 2016.

Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, είπε ότι πληρώθηκε για να μην δημοσιοποιηθεί η σχέση που λέει ότι είχε με τον Τραμπ χρόνια νωρίτερα.

Ο Τραμπ την αρνείται.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.