ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ερντογάν: Η αντιπολίτευση μιλά με τρομοκράτες-Παίρνω οδηγίες από τον Θεό

13:05 - 20 Μαϊ 2023 | Ειδήσεις
Ερντογάν: Η αντιπολίτευση μιλά με τρομοκράτες-Παίρνω οδηγίες από τον Θεό
Σε ομιλία του χθες (19/5) το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως η αντιπολίτευση συνομιλεί με τους τρομοκράτες, ενώ ο ίδιος παίρνει οδηγίες από τον λαό και από τον Θεό.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Ερντογάν είπε ακόμη πως «η γεωγραφία της καρδιάς μας είναι από τον Καύκασο μέχρι και την Αφρική», για το θέμα των F-16 και των F-35 είπε πως «εμείς σταθήκαμε αντρίκια», ενώ δήλωσε πως «εμείς δεν κάνουμε αυτό που θέλει η Δύση, αλλά αυτό που θέλει η Τουρκία». 

Μεταξύ άλλων, ο Ερντογάν δήλωσε:

«Κάποιοι που έχουν την εντύπωση πως τους ανήκει αυτή η χώρα και αυτή η πόλη, όσο και να προσπαθήσουν πρέπει να καταλάβουν, πως η Κωνσταντινούπολη είναι η Ανατολία, είναι η Θράκη, η Κωνσταντινούπολη είναι η ίδια η Τουρκία. 

Επιπλέον η Κωνσταντινούπολη είναι η μητέρα που αγκαλιάζει όλη την γεωγραφία της καρδιάς μας που επεκτείνεται από τα Βαλκάνια στον Καύκασο, από την Κριμαία στην βόρεια Αφρική και την κεντρική Ασία.

Εκείνοι παίρνουν οδηγίες από το όρος Κάντιλ, από τα παρακλάδια της τρομοκρατικής οργάνωσης στις μεγάλες πόλεις. Ενώ εμείς παίρνουμε οδηγίες από τον Θεό και από τον λαό!!!».

H Αμερική είπε «να επιστρέψεις τους S-400'». Kι εμείς τους είπαμε «όχι, δεν μας δώσατε τους Patriot, γι’ αυτό κάναμε το δικό μας βήμα που αφορά την άμυνα μας. Αν μας τους δίνατε δεν θα μπαίναμε σε αυτόν τον δρόμο. Αφού δεν μας δώσατε αυτό κάναμε. Στο ζήτημα των F-35 και στο ζήτημα των F-16 εμείς σταθήκαμε αντρίκια, και δεν συμβιβαστήκαμε».

Για τη Ρωσία ο Ερντογάν είπε: «Η Ρωσία είναι ο μεγαλύτερος μας οικονομικός εταίρος. Δήλωσαν πως θα επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία όπως το ζητάει η Δύση. Βye bye Κεμάλ, εμείς δεν κάνουμε αυτό που θέλει η Δύση, αλλά αυτό που θέλει η Τουρκία!».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.