ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποκάλυψη Ερντογάν: Χώρες του Κόλπου ενίσχυσαν την Κεντρική μας Τράπεζα

08:08 - 26 Μαϊ 2023 | Ειδήσεις
Αποκάλυψη Ερντογάν: Χώρες του Κόλπου ενίσχυσαν την Κεντρική μας Τράπεζα
Στην αποκάλυψη ότι χώρες του Κόλπου έστειλαν χρήματα και ενίσχυσαν την Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας προχώρησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, «έδειξε» ουσιαστικά τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και τη Ρωσία.

«Το λέω καθαρά και ξάστερα. Κανένας να μην ακούσει όσα λένε οι τελάληδες  της κρίσης. Κανένας να μην ανησυχεί. Οι οικονομία μας, το τραπεζικό και το χρηματοπιστωτικό μας σύστημα είναι σε γερές βάσεις.

Εν τω μεταξύ, υπήρξαν χώρες του Κόλπου κτλ. που τοποθέτησαν τα χρήματα τους στο δικό μας σύστημα. Αυτό είναι νέο γεγονός. Κι όπως καταλαβαίνεται αυτό έστω και βραχυπρόθεσμα ηρέμησε τις αγορές και την Κεντρική μας Τράπεζα. Άρα δίχως να δίνουμε σημασία σε όσα λένε, κι αφού την Κυριακή κερδίσουμε τις εκλογές, θα δείτε πως οι ηγέτες θα έρθουν εδώ και θα δείτε πως ταχύτατα θα πάω εγώ σε αυτούς τους ηγέτες για να τους ευχαριστήσω!», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν αναφέρεται στους ηγέτες όλου του κόσμου, απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι που συνέχεια μας πολεμούν και κάποιοι άλλοι που μας ακολουθούν και μας στηρίζουν».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.