ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μελόνι: Χωρίζει από τον σύντροφό της λόγω σεξιστικών σχολίων

13:35 - 20 Οκτ 2023 | Ειδήσεις
Μελόνι: Χωρίζει από τον σύντροφό της λόγω σεξιστικών σχολίων
Η ακροδεξιά πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, ανακοίνωσε ότι χωρίζει από τον σύντροφό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο, λόγω ενοχλητικών, σεξιστικών σχολίων που έκανε.

«Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο, η οποία διήρκεσε σχεδόν 10 χρόνια, τελειώνει εδώ», έγραψε η Μελόνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δύο ημέρες αφότου εμφανίστηκαν δύο ηχογραφήσεις εκτός αέρα του Τζιαμπρούνο, παρουσιαστή στην ειδησεογραφική εκπομπή Mediaset Diario Del Giorno, να κάνει σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου απευθυνόμενο σε συνάδελφό του.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη επτά ετών. «Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα», έγραψε η Μελόνι. «Οι δρόμοι μας έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό και είναι καιρός να το αναγνωρίσουμε», συμπλήρωσε.

Στο πρώτο κλιπ εκτός αέρα, που μεταδόθηκε από άλλη εκπομπή της Mediaset, ο Τζιαμπρούνο παραπονιέται για τις επικρίσεις για το χτένισμά του πριν πει στη συνάδελφό του: «Γιατί δεν σε γνώρισα πριν;».

Στη δεύτερη ηχογράφηση ακούγεται να λέει σε μια συνάδελφό του ότι χρειάζονται άλλον έναν συμμετέχοντα στην εκπομπή. «Ας κάνουμε ένα τρίο, ή ακόμα και ένα καρέ», είπε.

Τον Σεπτέμβριο, η Μελόνι υπερασπίστηκε τον Τζιαμπρούνο αφού, σχολιάζοντας στον αέρα μια σειρά περιστατικών βιασμού, είπε ότι οι γυναίκες πρέπει να «αποφεύγουν να μεθάνε» αν ήθελαν να αποφύγουν τον βιασμό.

Τότε, η Μελόνι είπε ότι τα λόγια του είχαν παρερμηνευθεί και ότι, ενώ ήταν «βιαστικά», ήταν παρόμοια με αυτά που της είχε πει η μητέρα της, που ήταν «να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό στο κεφάλι σου».

Η Μελόνι πρόσθεσε στην ανακοίνωσή της ότι «θα υπερασπιστεί αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας και θα υπερασπιστώ, πάση θυσία, μια επτάχρονη που αγαπά τη μητέρα και τον πατέρα της με τρόπο που δεν θα μπορούσα να αγαπήσω τον δικό μου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.