ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νετανιάχου: Η Χαμάς θα εξαλειφθεί-Παίζει με τη φωτιά η Χεζμπολάχ

19:23 - 13 Νοε 2023 | Ειδήσεις
Νετανιάχου: Η Χαμάς θα εξαλειφθεί-Παίζει με τη φωτιά η Χεζμπολάχ
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποιεί τη Χεζμπολάχ, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης στο βορρά, λέγοντας ότι η «παίζει με τη φωτιά».

«Υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι μπορούν να επεκτείνουν τις επιθέσεις τους εναντίον των στρατευμάτων μας και εναντίον αμάχων. Αυτό είναι παιχνίδι με τη φωτιά», λέει ο Νετανιάχου, χωρίς να αναφέρει ρητά τη Χεζμπολάχ. «Η φωτιά θα αντιμετωπιστεί με πολύ ισχυρότερη φωτιά. Δεν πρέπει να μας δοκιμάσουν, γιατί έχουμε επιδείξει μόνο ένα μικρό μέρος της δύναμής μας. Θα βλάψουμε αυτούς που μας βλάπτουν».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός πραγματοποίησε τις συγκεκριμένες δηλώσεις κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Τάγμα Αναγνώρισης Ερήμου του Ισραηλινού Στρατού, γνωστό και ως Μονάδα 585 ή Τάγμα Βεδουίνων, χαιρετίζοντας τις ενέργειες της μονάδας κατά και μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, η οποία στόχευε, επίσης, μέλη της κοινότητας των Βεδουίνων.

«Σας χαιρετώ. Η συνεργασία μας είναι το μέλλον όλων μας ενάντια σε αυτούς τους άγριους», λέει στους στρατιώτες. «Θα νικήσουμε. Δεν υπάρχουν παύσεις. Αυτό δεν είναι επιχείρηση, δεν είναι άλλος ένας γύρος μάχης. Πάμε εδώ για ολοκληρωτική νίκη. Θα αποκαταστήσουμε την ασφάλεια στο βορρά και στο νότο… Η Χαμάς θα εξαλειφθεί».

Τελευταία τροποποίηση στις 21:04 - 13 Νοε 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.