ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με... αέρα νικητή ο Μπάιντεν υπερασπίζεται τις ψήφους των Αμερικανών

00:29 - 05 Νοε 2020 | Εκλογές ΗΠΑ
Με... αέρα νικητή ο Μπάιντεν υπερασπίζεται τις ψήφους των Αμερικανών
Ο Τζο Μπάιντεν έδωσε με κομψό τρόπο μία απάντηση στα... τερτίπια του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αμφισβητεί τις επιστολικές ψήφους. "Πιστεύω ότι θα είμαστε οι νικητές μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση όλων των ψήφων", δήλωσε με νόημα ο Δημοκρατικός υποψήφιος.

Τις τελευταίες ώρες ο Μπάιντεν έχει επανέλθει στη θέση του φαβορί για τη νίκη, καθώς φαίνεται πως επικρατεί στις κρίσιμες πολιτείες του Μίσιγκαν και του Ουισκόνσιν.

Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε λοιπόν να απευθυνθεί στον αμερικανικό λαό, τονίζοντας πως "Η δημοκρατία είναι ο παλμός αυτού του έθνους. Ψήφισαν περισσότεροι Αμερικανοί από ποτέ παρά την πανδημία. Ο λαός αποφασίζει ποιος θα είναι ο νικητής. Δεν είμαι εδώ για να πω ότι κερδίσαμε, αλλά όταν τελειώσει η καταμέτρηση θα είμαστε οι νικητές".

Πρόσθεσε ακόμα ότι "είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε νικητές, αλλά αυτό είναι νίκη του αμερικανικού, δεν υπάρχουν μπλε και κόκκινες πολιτείες, αλλά μόνο ηνωμένες πολιτείες".

Ο Μπάιντεν στάθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και στο γεγονός ότι οδεύει σε ρεκόρ συνολικών ψήφων υπέρ του: "Έχουμε προβάδισμα στο Μίσιγκαν, μπορεί εντός της ημέρας να μας δοθεί. Έχουμε ελπίδες για την Πενσιλβανία. Κερδίσαμε την πλειοψηφία στη λαϊκή ψήφο και αυτό θα αυξηθεί. Πήραμε τις περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε υποψήφιο πρόεδρο", υπογράμμισε.

Οι δηλώσεις Μπάιντεν, αν και δεν είχαν προσωπικές αναφορές στον Ντόναλντ Τραμπ ήταν ουσιαστικά ένα μήνυμα προς αυτόν, που προσπαθεί να "παραλείψει" τις επιστολικές ψήφους σε κρίσιμες πολιτείες.

{https://twitter.com/thehill/status/1324103103701000192}
Τελευταία τροποποίηση στις 01:12 - 05 Νοε 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.