ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές ΗΠΑ: Προσπέραση Μπάιντεν στην Τζόρτζια

12:59 - 06 Νοε 2020 | Εκλογές ΗΠΑ
Εκλογές ΗΠΑ: Προσπέραση Μπάιντεν στην Τζόρτζια
Παρά τις προσπάθειες του Ντόναλντ Τραμπ να εμποδίσει τη διαδικασία με τις καταγγελίες για νοθεία, η καταμέτρηση στις ΗΠΑ συνεχίζεται, όπως και το... θρίλερ των αποτελεσμάτων.

Τελευταία εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο Τζο Μπάιντεν προσπέρασε τον Ντόναλντ Τραμπ στην Τζόρτζια. Ακόμη δεν έχει "κλειδώσει" η επικράτησή του, αλλά πλέον αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητές του να συγκεντρώσει τους 270 εκλέκτορες που οδηγούν στον Λευκό Οίκο.

Στην Νεβάδα, στο 84% της καταμέτρησης, ο Τζο Μπάιντεν έχει ελαφρό προβάδισμά επί του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην Πενσυλβάνια, με 95% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί και την καταμέτρηση στην πόλη της Φιλαδέλφειας να έχει επανεκκινήσει, ο Τραμπ βρίσκεται μπροστά με διαφορά περίπου 23.000 ψήφων.

Στην Αριζόνα, στην οποία το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press έδωσε ήδη νικητή τον Μπάιντεν, αντίθετα με άλλα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, και με καταμετρημένο το 90% των ψήφων, ο Δημοκρατικός υποψήφιος δείχνει σταδιακά να υποχωρεί τις τελευταίες ώρες.

Τηλεοπτικά δίκτυα «έκοψαν» τον Τραμπ

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ επανήλθε με δηλώσεις του από τον Λευκό Οίκο στη συνωμοσία της νοθείας, με πολλά τηλεοπτικά δίκτυα να τον "κόβουν" στον αέρα για... παραπληροφόρηση. Δείτε ΕΔΩ
 
Όλες οι εξελίξεις σχετικά με τις εκλογές στις ΗΠΑ ΕΔΩ
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.