ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ouya: Μία παιχνιδομηχανή για όλες τις τσέπες

12:05 - 29 Μαρ 2013 | Επιχειρήσεις
Μία νέα πρόταση στην οικιακή ψυχαγωγία σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή που στοχεύει στους απανταχού gamers.

Μία νέα παιχνιδομηχανή έρχεται να ταράξει τα νερά στο χώρο του gaming, καθώς προσφέρει μία οικονομική πρόταση προσιτή σε όλα τα βαλάντια, χωρίς όμως να κάνει έκπτωση στην ποιότητα και την ποικιλία. Ο λόγος για την Ouya, μια παιχνιδομηχανή που κοστίζει 77 ευρώ, ενώ διαθέτει πλούσια γκάμα -επίσης οικονομικών- βιντεοπαιχνιδιών.


Η χρηματοδότηση της νέας παιχνιδομηχανής έγινε μέσω του Διαδικτύου με τη χρήση του ιστοτόπου Kickstarter, σύμφωνα με το BBC. Η ιδέα προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον επενδυτών από κάθε γωνιά της Γης, συγκεντρώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ 6,25 εκατ. ευρώ.


Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι αποστολές των παιχνιδομηχανών σε 63.416 άτομα, που ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια κατασκευής της -μέσω του Kickstarter- ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να την παραγγείλουν διαδικτυακά.


Αναλυτές υποστηρίζουν ότι το κόστος των βιντεοπαιχνιδιών της Ouya θα είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με τις διάσημες παιχνιδομηχανές της αγοράς -όπως το Nintendo DS και το Playstation της Sony- ενώ αναμένεται να προσελκύσει και ανεξάρτητους δημιουργούς παιχνιδιών- εφαρμογών για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα, τα οποία θα είναι συμβατά με την κονσόλα.


Τα παιχνίδια- εφαρμογές για «έξυπνες» κινητές συσκευές προσφέρονται αρκετές φορές δωρεάν ενώ όταν πωλούνται έναντι αντιτίμου, το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 0,99 έως και 3 ευρώ. Με βάση αυτό τον ελκυστικό «τιμοκατάλογο», η νέα παιχνιδομηχανή στοχεύει να «χτυπήσει» τον σαφώς ακριβότερο ανταγωνισμό της.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:13 - 29 Μαρ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.