ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ κίνησης επιβατών για τη easyJet - Πάνω από 60 εκατ. μέσα σ 1χρόνο

17:07 - 10 Ιουν 2013 | Επιχειρήσεις
Ρεκόρ κίνησης επιβατών για τη easyJet - Πάνω από 60 εκατ. μέσα σ 1χρόνο
Η easyJet ανακοίνωσε σήμερα ότι πάνω από 60 εκ επιβάτες ταξίδεψαν με την αεροπορική εταιρία τους τελευταίους 12 μήνες μέχρι την 31η Μαίου 2013.

Σύμφωνα με σχετικό δελτείο Τύπου, «όταν ιδρύθηκε η easyJet το Νοέμβριο του 1995, η εταιρία ξεκίνησε με μόλις 2 αεροσκάφη που πραγματοποιούσαν εσωτερικές πτήσης σε δύο εγχώριους προορισμούς του Ηνωμένου Βασίλειου. 
Δεκαοκτώ χρόνια αργότερα, η εταιρία λειτουργεί πλέον με 212 αεροσκάφη που εκτελούν
πτήσεις προς 137 αεροδρόμια σε 33 χώρες σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική. Σήμερα, είναι η
τέταρτη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρία και λειτουργεί το πιο σύγχρονο δίκτυο
μεταφορών στην Ευρώπη.

 

Η Carolyn McCall, Γενική Διευθύντρια της easyJet δήλωσε:

 

"Είμαστε πολύ περήφανη που καταφέραμε να ταξιδέψουμε πάνω από 60 εκ. επιβάτες σε όλο το δίκτυο μας, για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

«Είναι απόδειξη της σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης όλων μας στην easyJet, καθώς τα χαμηλά μας ναύλα και η φιλική εξυπηρέτηση, επιτρέπουν σε εκατομμύρια επιβάτες να πετούν μαζί μας, σε πάνω από 600 προορισμούς, είτε ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής.

«Είμαστε μία από τις πιο ακριβείς, σε χρόνους, αεροπορική εταιρία της Ευρώπης και η επιτυχία μας έγκειται στο γεγονός ότι κρατάμε τις υποσχέσεις μας στους επιβάτες μας ότι θα τους ταξιδέψουμε στον προορισμό που επιθυμούν, όταν το επιθυμούν και σε μια τιμή που μπορούν να το αντέξουν οικονομικά."

 

EasyJet


Η ανάπτυξη και η επιτυχία της εταιρείας έδειχνε ότι θα ήταν ραγδαία, όταν τον Ιούλιο του 2001 μετέφερε 10 εκ. επιβάτες για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο, - μόλις έξι χρόνια μετά την πρώτη πτήση της easyJet.

Η easyJet έκτοτε συνέχισε να αναφέρει αύξηση του αριθμού των επιβατών σε ετήσια βάση, φθάνοντας τα 20 εκ. επιβάτες για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2003 και αυξάνοντας στους 30 εκ. τον Νοέμβριο του 2005 και στη συνέχεια, διπλασιάζοντας τον ξανά, το Μάιο του 2013 φτάνοντας πάνω από 60 εκ. επιβάτες, για πρώτη φορά.

Πάνω από 10 εκ. του συνόλου των επιβατών της easyJet, έχουν ταξιδέψει φέτος με την αεροπορική εταιρεία για επαγγελματικούς σκοπούς – απόδειξη της ισχύος του δικτύου της, που πραγματοποιεί πτήσεις σε 100 κορυφαία δρομολόγια της Ευρώπης, περισσότερα από κάθε άλλο αερομεταφορέα. Το γεγονός αυτό, επέτρεψε στην easyJet να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Η απόδοση στην ακρίβεια των χρόνων πτήσεων, οι υπηρεσίες όπως flexiFare & Κράτηση Συγκεκριμένων Θέσεων, καθώς και οι κάρτες easyJetPlus, σχεδιάστηκαν λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των επιβατών που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους. Στόχος πάντα της easyJet, είναι να προσφέρει, τη μέγιστη ευελιξία και πολλαπλές επιλογές στους πελάτες της.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.