ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ρεκόρ στις προκρατήσεις για τα έξι νέα δρομολόγια της Ryanair

12:35 - 19 Μαρ 2014 | Επιχειρήσεις
Ρεκόρ στις προκρατήσεις για τα έξι νέα δρομολόγια της Ryanair
Ρεκόρ στις προκρατήσεις για τα έξι νέα δρομολόγια της Ryanair από την Αθήνα προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, πριν το άνοιγμα της βάσης της, την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας, Μάικλ Ο' Λίρι.

«Οι προκρατήσεις μας έως τώρα είναι πολύ πιο θετικές από ότι έχει υπάρξει στις υπόλοιπες 65 βάσεις της εταιρείας», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair και πρόσθεσε πως με τις πτήσεις αυτές θα εξυπηρετηθούν περίπου 1,2 εκατ. επιβάτες. Στη βάση της Αθήνας, είπε, θα σταθμεύουν δύο αεροσκάφη, τα οποία θα εξυπηρετούν έξι προορισμούς και θα πραγματοποιούν 154 πτήσεις την εβδομάδα.

Η ιρλανδική εταιρεία σκοπεύει να προσθέσει 1,2 εκατ. επιβάτες για το 2014 και 2 εκατ. επιβάτες για το 2015. Ο κ. Ο’ Λίρι ανέφερε, μάλιστα, πως η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το αεροδρόμιο της Αθήνας για περισσότερα δρομολόγια τον χειμώνα του 2014, αλλά και αύξηση των αεροσκαφών της στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Ryanair δραστηριοποιείται στη χώρα μας με τρεις βάσεις - σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Χανιά - με στόχο να εξυπηρετεί περίπου 4 εκατ. επιβάτες. Σύμφωνα με την εταιρεία, για τα 4 εκατομμύρια των επιβατών της θα προκύψει εξοικονόμηση της τάξης των 500 εκατ. ευρώ, λόγω των χαμηλότερων τιμών που προσφέρει ο ιρλανδικός αερομεταφορέας. Η εξοικονόμηση ανέρχεται σε περίπου 100 ευρώ ανά άτομο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.