ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Βουτιά» για τη μετοχή της Tesla στο Tradegate

11:17 - 27 Αυγ 2018 | Επιχειρήσεις
«Βουτιά» για τη μετοχή της Tesla στο Tradegate
Πτώση άνω του 3% καταγράφουν οι μετοχές της Tesla που διαπραγματεύονται στη γερμανική πλατφόρμα Tradegate, στον απόηχο της απόφασης του Elon Musk να εγκαταλείψει το σχέδιό του να αποσύρει από το χρηματιστήριο την Tesla, σύμφωνα με το Reuters.

Ο Elon Musk δήλωσε αργά την Παρασκευή ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ανησυχίες των μετοχών και σε αυτό το πλαίσιο εγκαταλείπει το σχέδιό του να βγάλει από το χρηματιστήριο την εταιρεία.

Υπενθυμίζεται πως ο Musk προκάλεσε "αναταραχές" στη μετοχή όταν στις 7 Αυγούστου ανήρτησε στο Twitter τις σκέψεις του να βγάλει την Tesla από το ταμπλό. Τόσο η Tesla όσο και ο Musk είναι αντιμέτωποι με σειρά αγωγών από επενδυτές ενώ και η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τις πραγματικές προθέσεις που έκρυβε το tweet του Musk.

Ο Musk, μιλώντας στους New York Times μετά την κλήτευσή του από την SEC, είπε πως δεν μετανιώνει που ανέφερε ότι "η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη" στο tweet με το οποίο ενημέρωνε για σχέδιο εξόδου της εταιρείας από το χρηματιστήριο με τιμή 420 δολαρίων ανά μετοχή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.