ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Uni Systems κατακυρώθηκε επικεφαλής σε έργο της EΕ

11:46 - 13 Φεβ 2019 | Επιχειρήσεις
Στην κοινοπραξία XtraMile, η οποία αποτελείται από τις εταιρείες Uni Systems (επικεφαλής), SOGETI Luxembourg (μέλος) και Trasys International (μέλος), κατακύρωσε η Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής (Directorate-General for Informatics -DG-DIGIT) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τη σύμβαση-πλαίσιο DIGIT-XM DI/07730.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σύμβαση αφορά σε ενιαία διαδικασία που καλύπτει μέσω παροχής υπηρεσιών από εξωτερικούς φορείς (extra-muros) τόσο συμβουλευτικές υπηρεσίες, όσο και υπηρεσίες ανάπτυξης, υλοποίησης, μελετών και υποστήριξης συστημάτων.

 

Η διαδικασία αφορά σε όλους τους τύπους των πληροφοριακών συστημάτων, από συσκευές και υφιστάμενες εφαρμογές, μέχρι λογισμικό ανοικτού κώδικα σε όλους τους δικαιούχους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς επίσης και σε 79 Οργανισμούς της ΕΕ σε περισσότερα από 15 κράτη-μέλη της Ένωσης.

 

Μεταξύ των υπηρεσιών που πρόκειται να παρασχεθούν περιλαμβάνονται ανάλυση, σχεδιασμός, ανάπτυξη, υλοποίηση και υποστήριξη των πληροφοριακών συστημάτων και των χρηστών, εκπαίδευση, τεκμηρίωση και διαχείριση των συστημάτων επ’ωφελεία των δικαιούχων των έργων.

Η διάρκεια της σύμβασης-πλαίσιο είναι 48 μήνες και ο συνολικός προϋπολογισμός εκτιμάται στα 208.000.000 ευρώ.

 

Ο Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems ανέφερε: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και εξαιρετικά υπερήφανοι για την ανάθεση ενός πολυσχιδούς και πολυσύνθετου έργου από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που πρόκειται να εξυπηρετήσει σημαντικό αριθμό θεσμικών Οργανισμών της ΕΕ σε περισσότερα από 15 κράτη-μέλη. Η συμμετοχή μας στο ψηφιακό σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής είναι πηγή έμπνευσης για εμάς!".

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.