ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hilton: Θα επαναχρησιμοποιεί τα ήδη χρησιμοποιημένα σαπούνια

18:50 - 19 Μαρ 2019 | Επιχειρήσεις
Hilton: Θα επαναχρησιμοποιεί τα ήδη χρησιμοποιημένα σαπούνια
Θα επαναχρησιμοποιεί όλα τα χρησιμοποιημένα σαπούνια ο ξενοδοχειακός όμιλος Hilton, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα.

Σύμφωνα με την απόφαση του ομίλου, θα συλλεχθούν οι χρησιμοποιημένες μπάρες σαπουνιού από τα δωμάτια όλων των ξενοδοχείων της και θα ανακυκλωθούν σε ένα εκατομμύριο νέες μπάρες σαπουνιού μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα πλυσίματος Χεριών.

Το έργο γίνεται σε συνεργασία με την «Clean the World», μια κοινωνική οργάνωση που διανέμει σαπούνι σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Η Hilton δήλωσε ότι θα συλλέξει το σαπούνι από διάφορα ξενοδοχεία της, συμπεριλαμβανομένων των Embassy Suites, Hilton Garden Inn, Hampton, Homewood Suites και Home2 Suites. Το χρησιμοποιημένο σαπούνι «συνθλίβεται, απολυμαίνεται και κόβεται σε νέα σαπούνια» σύμφωνα με την εταιρεία.
Ο όμιλος Hilton είχε ανακοινώσει παρόμοιες πρωτοβουλίες και στο παρελθόν. Η αλυσίδα ξενοδοχείων βοηθά στην ανακύκλωση συσκευασιών σαμπουάν και αφρόλουτρου, τα οποία επαναχρησιμοποιούνται για την δημιουργία ταξιδιωτικών μπουκαλιών προϊόντων υγιεινής. Το πρόγραμμα ανακύκλωσης των Hilton έχει βοηθήσει την εταιρεία Clean The World να διανείμει 7,6 εκατομμύρια μπάρες ανακυκλωμένου σαπουνιού την περασμένη δεκαετία.

Ο Μπιλ Ντάνκαν, επικεφαλής της εταιρείας Hilton, δήλωσε πως ο όμιλος ήταν από τις πρώτες αλυσίδες ξενοδοχείων που συμμετείχαν στην ανακύκλωση σαπουνιού.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.