ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξημένα τα έσοδα της PwC σε παγκόσμιο επίπεδο

15:37 - 01 Οκτ 2019 | Επιχειρήσεις
Αυξημένα τα έσοδα της PwC σε παγκόσμιο επίπεδο
Έσοδα ύψους 42,4 δισ. δολαρίων ΗΠΑ είχε κατά το οικονομικό έτος, που έληξε στις 30 Ιουνίου, το παγκόσμιο δίκτυο εταιρειών της PwC. Πρόκειται για αύξηση 7% σε τοπικό νόμισμα και 4% σε δολάρια, με το σύνολο των τομέων δραστηριοποίησης και των μεγάλων αγορών να έχουν ανοδική πορεία. Όχημα της ανοδικής πορείας αποτελεί τόσο το ισχυρό σήμα της PwC όσο και οι διαρκείς επενδύσεις στην τεχνολογία και τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στην αμερικανική ήπειρο, σημειώθηκε αύξηση εσόδων κατά 5% έναντι 4% το περασμένο έτος, με ιδιαίτερα ισχυρή απόδοση της δραστηριότητας στις ΗΠΑ και τον Καναδά, αντισταθμιζόμενη από κάποιες δύσκολες οικονομικές συνθήκες στη Βραζιλία όπου τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 2%. Στη Δυτική Ευρώπη σημειώθηκε αύξηση 7% ενώ στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, συνεχίστηκε η δυναμική αύξηση, καταγράφοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά διψήφια αύξηση εσόδων, ύψους 10%. 

Ισχυρή ήταν και η αύξηση των εσόδων, κατά 9%, στη Μέση Ανατολή και Αφρική, παρά τις δύσκολες συνθήκες της αγοράς. Η αύξηση στην Ασία έφτασε το 9%, ενώ στην Αυστραλία και τα νησιά του Ειρηνικού η PwC γνώρισε άλλη μια ισχυρή χρονιά με τα έσοδα να σημειώνουν αύξηση 10%.

Ο πρόεδρος της PwC Global, Bob Moritz, τόνισε σχετικά:

«Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, στόχος μας παρέμεινε η προσθήκη αξίας για τους πελάτες μας και εργαστήκαμε αποτελεσματικά για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και την υποστήριξη τους στην επίλυση των πλέον σύνθετων προβλημάτων καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν.

Ως αποτέλεσμα, οι δραστηριότητες της PwC αυξήθηκαν σε όλες τις μεγάλες αγορές ανά τον κόσμο. Η ισχυρή αύξηση των εσόδων μας, μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να επενδύουμε στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους μας. Οι επενδύσεις στην τεχνολογία καθιστούν τις υπηρεσίες μας πιο επίκαιρες και βελτιώνουν την ποιότητα του έργου μας.

Οι εταιρείες της PwC αυτή τη στιγμή απασχολούν 276,000 εργαζομένους παγκοσμίως και επενδύουν σημαντικά ποσά στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη, διασφαλίζοντας έτσι για τους εργαζομένους μας συνεχή εξέλιξη και αποτελεσματική προετοιμασία για τις μελλοντικές απαιτήσεις της εργασίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.