ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Lufthansa επεκτείνει τις επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων

19:14 - 13 Μαρ 2020 | Επιχειρήσεις
Η Lufthansa επεκτείνει τις επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων
Η Lufthansa, μαζί με τις SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines και Air Dolomiti, αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa προχωρούν σε επέκταση της υπάρχουσας, πολιτικής επανέκδοσης εισιτηρίων, με στόχο να διευκολύνουν το επιβατικό κοινό και δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι επιβάτες που έχουν εισιτήρια για πτήσεις που έχουν ακυρωθεί και για πτήσεις των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου μπορούν πλέον να κρατήσουν τα εισιτήριά τους χωρίς να πρέπει να δηλώσουν νέα ημερομηνία ταξιδιού αυτή τη στιγμή.

Οι υπάρχουσες κρατήσεις πρόκειται να ακυρωθούν, αλλά το εισιτήριο και η αξία του θα συνεχίσουν να ισχύουν και θα μπορούν να αλλάξουν σε νέα ημερομηνία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Αυτός ο κανόνας ισχύει για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί έως και τις 12 Μαρτίου 2020 και έχουν επιβεβαιωμένη ημερομηνία ταξιδιού για έως και τις 30 Απριλίου. Οι επιβάτες πρέπει να έχουν δηλώσει την επανέκδοση των εισιτηρίων τους μέχρι και την 01η Ιουνίου 2020, χωρίς να χρεωθούν αντίστοιχα τέλη.

Σε περίπτωση που δεν διατίθεται ο αρχικός ναύλος, η διαφορά θα πρέπει να καλυφθεί και να πληρωθεί κατά την επανέκδοση. Επιπλέον, οι επιβάτες θα μπορούν να αλλάζουν τα εισιτήριά τους για άλλους προορισμούς από τον αρχικό τους.

Με την επέκταση αυτής της πολιτικής, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa θέλουν να ανταποκριθούν στην επιθυμία πολλών επιβατών για πιο ευέλικτες ταξιδιωτικές επιλογές, κάτω από τις τρέχουσες εξαιρετικές περιστάσεις.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Όμιλος Lufthansa ανακοίνωσε ευέλικτες επιλογές επανέκδοσης εισιτηρίων για υπάρχουσες και μελλοντικές κρατήσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σε ακυρώσεις πτήσεων προχωρούν πολλές αεροπορικές εταιρείες

Τελευταία τροποποίηση στις 19:20 - 13 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.