ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Apple ανοίγει από βδομάδα τα καταστήματα στις ΗΠΑ

14:34 - 09 Μαϊ 2020 | Επιχειρήσεις
Η Apple ανοίγει από βδομάδα τα καταστήματα στις ΗΠΑ
Η Apple θα ξεκινήσει να ανοίγει σταδιακά τα καταστήματά της στις ΗΠΑ από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας την Παρασκευή, την οποία επικαλείται το Business Insider.

Τα περισσότερα καταστήματα της Apple έκλεισαν στα μέσα Μαρτίου, καθώς ο κορονοϊός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Από τότε, ο τεχνολογικός κολοσσός άρχισε να ανοίγει ξανά τα καταστήματά του στην Αυστρία, τη Νότια Κορέα και την Αυστραλία. Επιπλέον, ορισμένα καταστήματα στη Γερμανία θα ανοίξουν ξανά στις 11 Μαΐου.

Εκπρόσωπος της Apple δήλωσε στο Business Insider ότι η εταιρεία εστιάζει στην επανέναρξη μέσω «παροχής υπηρεσιών και υποστήριξης στο Genius Bar που διαθέτει». Παράλληλα, θα εφαρμόσει ελέγχους θερμοκρασίας στα καταστήματα που θα ανοίξουν, θα περιορίσει τον αριθμό των ατόμων, που θα βρίσκονται στο κατάστημα, και θα απαιτήσει κάλυψη προσώπου με μάσκα, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος.

«Καθώς η τοπική καθοδήγηση ποικίλλει ανά πολιτεία στις ΗΠΑ, μπορεί να υπάρξουν μικρές τροποποιήσεις στις διαδικασίες μας. Όπως πάντα, οι σκέψεις μας είναι κοντά σε όλους όσους επηρεάζονται από το Covid-19 και εκείνους που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για τη θεραπεία, τη μελέτη και τον περιορισμό της εξάπλωσής του», δήλωσε ακόμη ο εκπρόσωπος.

Η Apple θέλει επίσης να αρχίσει να επιτρέπει την παραλαβή από το κατάστημα (take away), όταν ανοίξουν ξανά τα καταστήματα, ενώ θα συνεχίσει να προσφέρει την ανέπαφη παράδοση προϊόντων μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Business Insider, τα καταστήματα της Apple, που έχουν αρχίσει να ανοίγουν ξανά σε άλλες χώρες, παρέχουν μια προεπισκόπηση του πώς θα ψωνίζουν οι καταναλωτές στα καταστήματα, που αναμένεται να ανεβάσουν ρολά στις ΗΠΑ.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:02 - 09 Μαϊ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.