ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Domino's Pizza: Πρόθεση για δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εργασίας στη Μεγάλη Βρετανία

11:29 - 15 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
Domino's Pizza: Πρόθεση για δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εργασίας στη Μεγάλη Βρετανία
Την πρόθεση για τη δημιουργία 5.000 νέων θέσεων εργασίας εξέφρασε η Domino's Pizza, η μεγαλύτερη αλυσίδα παράδοσης πίτσας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, οι 5.000 νέες θέσεις περιλαμβάνουν σεφ πίτσας, οδηγούς παράδοσης και προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών και είναι επιπλέον των 6.000 νέων θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορονοϊού.

Η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να προσφέρει περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας για νέους σε καταστήματα σε όλη την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία στο πλαίσιο του προγράμματος Kickstart.

Σύμφωνα με το κυβερνητικό πρόγραμμα συνολικού ύψους 2 δισ. στερλίνες, οι νέοι θα λάβουν εκπαίδευση κατά την εργασία και θα έχουν πρόσβαση σε νέες ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης σχετικά με βασικές δεξιότητες, όπως η χρονομέτρηση και η ομαδική εργασία.

«Ήταν προνόμιο να διατηρούμε τα καταστήματά μας ανοιχτά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε χιλιάδες ακόμη άτομα την ευκαιρία να γίνουν μέλη της ομάδας της Domino», δήλωσε ο νέος διευθύνων σύμβουλος του Domino, Dominic Paul, πρώην αφεντικό της Costa Ο καφές, που μπήκε τον Μάιο.

Η Domino's, η οποία λειτουργεί με άδεια από τη μητρική της αμερικανική εταιρεία, διαθέτει 1.184 καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και απασχολεί περισσότερα από 35.000 άτομα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.