ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Thomas Cook: Αναγέννηση με βοήθεια από τον κινεζικό όμιλο Fosun

11:08 - 16 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
Thomas Cook: Αναγέννηση με βοήθεια από τον κινεζικό όμιλο Fosun
Για τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας, μέσω της οποία οι πελάτες μπορούν να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους με οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία, όπως ενοικίαση αυτοκινήτου ή ταξιδιωτική ασφάλιση, ενημέρωσε η προσφάτως χρεοκοπημένη Thomas Cook.

Ειδικότερα, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον κινεζικό όμιλο Fosun αντί του ποσού των 11 εκατ. λιρών (14 εκατ. δολάρια) μετά την κατάρρευσή της πέρυσι, η οποία οδήγησε στην απώλεια 9.000 θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και ενέπλεξε 150.000 τουρίστες στο εξωτερικό σε περιπέτειες, μην έχοντας τη δυνατότητα να γυρίσουν στις πατρίδες τους.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η ανανεωμένη εταιρεία λανσάρει ένα μοντέλο για την προστασία των πληρωμών και θα λαμβάνει χρήματα από τους πελάτες όταν επιστρέφουν από τις διακοπές, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος για το Ηνωμένο Βασίλειο, Άλαν Φρεντς.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, οι ταξιδιώτες δεν θα επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αλλαγή στους κυβερνητικούς περιορισμούς που θα επηρεάζει τα ταξίδια τους.

Σημειώνεται πως ο όμιλος Fosun, εξαγόρασε το εμπορικό σήμα Thomas Cook και τα διαδικτυακά περιουσιακά στοιχεία το Νοέμβριο του 2019.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.