ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προχωρά στην εξαγορά της Wondery η Amazon

22:55 - 30 Δεκ 2020 | Επιχειρήσεις
Προχωρά στην εξαγορά της Wondery η Amazon
Η Amazon ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα προχωρήσει στην εξαγορά της εταιρείας παραγωγής ψηφιακού ηχητικού περιεχομένου (podcast), Wondery.

Σύμφωνα με το CNBC, πρόκειται για μια κίνηση που έχει στόχο να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο της Amazon τον χώρο του πρωτότυπου ηχητικού περιεχομένου.

Με βάση τη συμφωνία, η Wondery θα ενταχθεί στην Amazon Music, την εταιρεία ροής μουσικού περιεχομένου του γίγαντα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Amazon Music, εξάλλου, πρόσθεσε τον Σεπτέμβριο στην πλατφόρμα της τη δυνατότητα podcasts, επιδιώκοντας να ενισχύσει το μερίδιό της στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά podcasting, όπου η Spotify, η Apple και άλλες εταιρείες έχουν προβάδισμα.

Οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν, ενώ όπως αναφέρει το CNBC, ο εκπρόσωπος της Amazon αρνήθηκε να σχολιάσει, όπως και η Wondery.

Η Wondery, που ιδρύθηκε το 2016, έχει δημιουργήσει ορισμένα από τα πιο δημοφιλή podcasts τα τελευταία χρόνια, όπως οι αστυνομικές σειρές "Dirty John", "Dr. Death" και" Over My Dead Body", που βασίζονται σε αληθινά γεγονότα.

Η εταιρεία παραγωγής και διανομής ψηφιακού ηχητικού περιεχομένου αναφέρει ότι έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια μοναδικούς ακροατές κάθε μήνα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.