ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Dropbox: απολύσεις 11% του εργατικού δυναμικού

23:39 - 16 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
Dropbox: απολύσεις 11% του εργατικού δυναμικού
Η Dropbox Inc ανακοίνωσε την έξοδο του γενικού διευθυντή των επιχειρήσεων και δήλωσε ότι θα μειώσει το 11% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, ή 315 άτομα, καθώς ο πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας αρχείων μετατοπίζει επιχειρηματικούς πόρους με την πανδημία COVID-19.

Οι μετοχές υποχώρησαν σχεδόν 6% στα 22,26 δολάρια μετά την ανακοίνωση της Dropbox. Η Chief Operating Officer Olivia Nottebohm, η οποία προσχώρησε στην εταιρεία πέρυσι από την Google της Alphabet Inc., θα παραιτηθεί τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία δεν παρείχε λεπτομέρειες για την αντικατάσταση του COO.

«Η Virtual First πολιτική μας σημαίνει ότι απαιτούμε λιγότερους πόρους για να υποστηρίξουμε το περιβάλλον του γραφείου μας, οπότε περιορίζουμε αυτήν την επένδυση και αναδιανέμουμε αυτούς τους πόρους για να οδηγήσουμε τα φιλόδοξα σχέδια μας για τα προϊόντων μας», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Drew Houston σε επιστολή προς τους υπαλλήλους Τετάρτη.

Η εταιρεία που εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο είχε δηλώσει τον Οκτώβριο ότι η απομακρυσμένη εργασία λόγω της πανδημίας COVID-19 θα είναι μια πρωταρχική εμπειρία για τους υπαλλήλους της και οι φυσικοί χώροι της δεν θα είναι πλέον για καθημερινή ατομική εργασία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.