ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

HSBC: Κλείνει 82 υποκαταστήματα στη Βρετανία

18:36 - 19 Ιαν 2021 | Επιχειρήσεις
HSBC: Κλείνει 82 υποκαταστήματα στη Βρετανία
Στο κλείσιμο 82 υποκαταστημάτων της στο Ηνωμένο Βασίλειο θα προβεί η τράπεζα HSBC, εντός του 2021, λόγω της μείωσης στην κίνηση του δικτύου λιανικής τραπεζικής και της ταυτόχρονης αύξησης των ψηφιακών τραπεζικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η βρετανική τράπεζα την Τρίτη(19/1), το δίκτυο των καταστημάτων της στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το κλείσιμο αυτών των 82 καταστημάτων, θα φτάνει τα 511.

Παράλληλα,  πρόσθεσε ότι θα προχωρήσει στην αναδιάρθρωση του τρόπου λειτουργίας των υπολοίπων υποκαταστημάτων της, τα οποία θα παρέχουν πλέον λιγότερες υπηρεσίες. Έτσι, προέβη στην απόφαση, πως κάποια καταστήματα δεν θα προσφέρουν πλέον τις υπηρεσίες ταμείου.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους των καταστημάτων που θα κλείσουν, όπου αυτό είναι δυνατό θα ανακατανεμηθούν σε κοντινά καταστήματα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της τράπεζας.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην γενική προσπάθεια της τράπεζας να μειώσει τα κόστη της, καθώς η πανδημία έχει πλήξει την οικονομική της κατάσταση. Αυτό συμβαίνει καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων, η πλειοψηφία των πελατών της χρησιμοποιεί ψηφιακές τραπεζικές υπηρεσίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 18:40 - 19 Ιαν 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.