ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα υπηρεσία της Uber... παρακολουθεί αεροπλάνα

08:11 - 07 Οκτ 2021 | Επιχειρήσεις
Νέα υπηρεσία της Uber... παρακολουθεί αεροπλάνα
Μια νέα υπηρεσία έθεσε από την Τετάρτη (6/10) στη διάθεση του κοινού η Uber, καθώς πλέον ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κλείνει ταξί να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο, υπολογίζοντας, μάλιστα, την ακριβή ώρα άφιξης, αφού εντοπίζει την πτήση.

Η Uber θέλει να διευκολύνει τους πελάτες της ώστε να γλιτώσουν περαιτέρω ταλαιπωρία, ειδικά με την έλλειψη οδηγών που παρατηρείται λόγω της πανδημίας. Κάτι τέτοιο, φυσικά, εξοικονομεί χρόνο και στους οδηγούς.

Όπως γνωστοποίησε η εταιρεία, οι πελάτες μπορούν να κλείνουν την κούρσα τους ακόμα και 30 ημέρες πριν. Μάλιστα, εκείνοι που θα επιλέξουν τις πιο ακριβές υπηρεσίες Uber Black ή Uber Black SUV μπορούν επιπλέον να εισάγουν τις πληροφορίες της πτήσης τους στη εφαρμογή, η οποία αυτόματα θα αναπρογραμματίσει την κράτηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή αν η πτήση προσγειωθεί νωρίτερα.

Οι οδηγοί που θα αναλαμβάνουν τέτοιες κούρσες θα περιμένουν μέχρι και 60 λεπτά, χωρίς επιπλέον χρέωση, ώστε ο πελάτης να έχει το περιθώριο να παραλάβει τις αποσκευές του.

Με την κίνησή της αυτή, η Uber θέλει να «χτυπήσει» και τη Lyft στον... ανταγωνισμό των ταξί που περιμένουν τους πελάτες τους στο αεροδρόμιο.

Προς το παρόν η υπηρεσία εντοπισμού της πτήσης θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερα από 20 αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.