ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Microsoft εξαγόρασε την start-up Ally.io

22:19 - 07 Οκτ 2021 | Επιχειρήσεις
Η Microsoft εξαγόρασε την start-up Ally.io
Η Microsoft ανακοίνωσε την εξαγορά της start-up Ally.io, η οποία παρέχει λογισμικό για επιχειρήσεις για την παρακολούθηση της προόδου των διαφόρων εταιρικών στόχων. Οι όροι της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκαν.

Η παραγωγικότητα γίνεται όλο και πιο σημαντικό μέρος των εφαρμογών της Microsoft, ιδιαίτερα καθώς περισσότερες εταιρείες μετακινούνται σε υβριδικό και απομακρυσμένο μοντέλο εργασίας. Όταν η Microsoft ανακοίνωσε αύξηση τιμής τον Αύγουστο για ορισμένες συνδρομές, επισήμανε πως πολλά προϊόντα έχουν εισαχθεί από την εποχή της κυκλοφορίας του πακέτου Office 365 το 2011. Οι εξαγορές μικρών εταιρειών όπως η GroupMe και η Yammer συνέβαλαν στην επέκταση του Office.

Το λογισμικό που έχει αναπτύξει η Ally.io ειδικεύεται ουσιαστικά στην προσέγγιση που ονομάζεται «στόχοι και βασικά αποτελέσματα», η οποία περιλαμβάνει τον προσδιορισμό των στόχων και την αξιολόγηση της προόδου χρησιμοποιώντας μετρήσεις. Η Google είναι μεταξύ των εταιρειών που έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο ο πρώην CEO της Intel, Άντι Γκρόουβ, περιγράφει στο βιβλίου του 1983 «High Output Management».

Η Ally.io αναμένεται να γίνει μέρος του Microsoft Viva, το οποίο η εταιρεία παρουσίασε τον Φεβρουάριο και είναι προσβάσιμα μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Teams. Οι πίνακες ελέγχου και τα προσαρμόσιμα εργαλεία από το Ally.io θα γίνουν μέρος του λογισμικού του Viva. Η Viva παρέχει στους εργαζόμενους εκπαιδευτικό υλικό, πληροφορίες από εταιρικά έγγραφα και προτάσεις παραγωγικότητας.

Η Ally.io ιδρύθηκε το 2017 από τον Βέτρι Βελόρε, πρώην εργαζόμενο στη Microsoft. Η έδρα της είναι στο Σιάτλ, πολύ κοντά στην έδρα της Microsoft στο Ρέντμοντ, της Πολιτείας Ουάσιγκτον, ενώ απασχολεί 275 υπαλλήλους. Στους πελάτες της Ally.io περιλαμβάνονται εταιρείες όπως οι Dropbox και Salesforce’s Slack.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.