ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Twitter: Μηνιαία συνδρομή 8 δολαρίων για την επαλήθευση των λογαριασμών

22:23 - 01 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Twitter: Μηνιαία συνδρομή 8 δολαρίων για την επαλήθευση των λογαριασμών
Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, ανακοίνωσε σήμερα (1/11) με μια ανάρτησή του ότι προσεχώς οι χρήστες της πλατφόρμας θα μπορούν να επαληθεύουν ως «αυθεντικό» τον λογαριασμό τους και να βλέπουν λιγότερες διαφημίσεις έναντι συνδρομής 8 δολαρίων μηνιαίως.

Η ανακοίνωση αφορά τους συνδρομητές του Twitter Blue, που αποτελεί την προαιρετική συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας. Ενδιαφέρον εμφανίζει και ο τρόπος που το αποκάλυψε ο Μασκ, καθώς η είδηση βγήκε από απάντησή του στον συγγραφέα Στίβεν Κινγκ.

Ο Μασκ πρόσθεσε πως με τη συνδρομή των 8 δολαρίων ανά μήνα οι χρήστες του Twitter Blue θα έχουν προτεραιότητα στις απαντήσεις, τα mention και τις αναζητήσεις, «που είναι βασικά για την καταπολέμηση» των spam λογαριασμών.

Ακόμα, θα έχουν τη δυνατότητα αναρτήσεων ηχητικών κλιπ και βίντεο μεγάλης διάρκειας, ενώ η υπηρεσία θα έχει τις μισές διαφημίσεις από τη συμβατική πλατφόρμα της Twitter.

«Το τρέχον σύστημα των αρχόντων και των χωρικών του Twitter για το ποιος έχει ή δεν έχει μπλε σημάδι είναι ανοησία. Εξουσία στον λαό! Μπλε για 8 δολάρια/μήνα» έγραψε ο Μασκ.

{https://twitter.com/elonmusk/status/1587498907336118274}

Σημειώνεται πως η πλατφόρμα προτείνει από πέρυσι μια συνδρομή για ορισμένες λειτουργίες της. Ωστόσο ο νέος γενικός διευθυντής της επιθυμεί την εισαγωγή ενός νέου, ακριβότερου προγράμματος, με το οποίο θα διαφοροποιηθούν οι πηγές εσόδων του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης.

Πρόκειται για μια γενναία αύξηση στη συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς από τα 5 δολάρια «ανεβαίνει» στα 8. Βέβαια, το ποσό της συνδρομής θα είναι αρκετά μικρότερο από τα 20 δολάρια/μήνα, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:02 - 02 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.