ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μασκ επαναφέρει μπλοκαρισμένους λογαριασμούς στο Twitter

23:49 - 24 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Ο Μασκ επαναφέρει μπλοκαρισμένους λογαριασμούς στο Twitter
Ο νέος ισχυρός άνδρας του Twitter, Έλον Μασκ, ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα την επαναφορά λογαριασμών που είχαν ανασταλεί στο παρελθόν.

Πρόκειται για την πιο τρανταχτή κίνηση αναίρεσης της προηγούμενης πολιτικής της πλατφόρμας μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οποία είχε επιβάλει οριστική αναστολή των χρηστών που παραβίασαν επανειλημμένα τους κανόνες.

«Ο κόσμος μίλησε», έγραψε ο Μασκ στο Twitter και πρόσθεσε: «Η αμνηστία ξεκινά την επόμενη εβδομάδα».

{https://twitter.com/elonmusk/status/1595869526469533701}

Η νέα απόφαση έρχεται μετά από δημοσκόπηση του ίδιου του Μασκ σχετικά με το αν θα προσφέρει «γενική αμνηστία σε λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παραβιάσει το νόμο ή δεν έχουν εμπλακεί σε τρομακτικά ανεπιθύμητα μηνύματα». Μεταξύ των λογαριασμών, είναι και αυτός του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε με το 72,4% να ψηφίζει υπέρ της πρότασης Μασκ και το 27,6% κατά. Μάλιστα, συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια ψήφους στο Twitter.

Πάντως, όπως μεταδίδει το CNN, δεν έχει προσδιοριστεί προς το παρόν πώς ο Μασκ και η ομάδα του στο Twitter θα διευθετήσουν ποιοι λογαριασμοί είχαν αποκλειστεί για παράνομο ή ανεπιθύμητο περιεχόμενο έναντι άλλων παραβιάσεων, ούτε πόσοι συνολικά λογαριασμοί θα αποκατασταθούν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.