ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ: Επανέρχεται με πολύχρωμη υπηρεσία επαλήθευσης στο Twitter

15:05 - 25 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Μασκ: Επανέρχεται με πολύχρωμη υπηρεσία επαλήθευσης στο Twitter
Μετά την αποτυχημένη εφαρμογή της υπηρεσίας «Twitter Blue» για τις επαληθεύσεις λογαριασμών στο Twitter το νέο αφεντικό της πλατφόρμας Έλον Μασκ επιχειρεί να πάρει το αίμα του πίσω λανσάροντας μια νέα υπηρεσία επαλήθευσης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εξαγορά του twitter μία από τις ρηξικέλευθες προτάσεις που εισήγαγε ο Μασκ, ήταν η καταπολέμηση των ψεύτικων λογαριασμών μέσω μιας υπηρεσίας επαλήθευσης του Twitter Blue.

Ο κάθε χρήστης με αντίτιμο 8 δολαρίων μπορούσε να αγοράσει το μπλε σηματάκι αυθεντικότητας από το App Store, προκειμένου να επαληθεύσει την ταυτότητά του.

Τα πράγματα βέβαια δεν εξελίχθηκαν αισίως, αφού πολλοί ήταν οι επιτήδειοι που αγοράζοντας το σήμα, προσποιούνταν τους αυθεντικούς λογαριασμούς εταιρειών, δημοσίων προσώπων, ακόμα και του ίδιου του Έλον Μασκ, προκαλώντας συγχύσεις, παρεξηγήσεις, αλλά και μεγάλες απώλειες χρημάτων.

Μετά την απόσυρση της υπηρεσίας, ο Μασκ επιβεβαίωσε σήμερα Παρασκευή 25/11 με ανάρτησή του στην πλατφόρμα ότι προετοιμάζει νέα υπηρεσία επαλήθευσης που θα έχει διαφορετικό χρώμα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία ανήκει ο χρήστης. Συγκεκριμένα:

  • Χρυσό σηματάκι θα παίρνουν οι εταιρείες
  • γκρι σηματάκι οι κρατικοί λογαριασμοί
  • To μπλε σηματάκι παραμένει για τους ιδιώτες χωρίς να υπάρχει προς το παρόν πρόβλεψη για διαφορετικό χρώμα σε χρήστες που ανήκουν στον κόσμο των «επωνύμων» δηλαδή καλλιτέχνες, αθλητές, celebrities

musk verified

Τελευταία τροποποίηση στις 15:08 - 25 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.