ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το bitcoin,χάνει έδαφος το bitcoin cash

10:31 - 07 Αυγ 2017 | Νομίσματα
Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ το bitcoin,χάνει έδαφος το bitcoin cash
Άλμα 16% κατέγραψε το Σάββατο το bitcoin, αγγίζοντας νέα επίπεδα ρεκόρ, ενώ το bitcoin cash, το νέο ψηφιακό νόμισμα που προέκυψε έπειτα από διαχωρισμό του bitcoin, χάνει έδαφος.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Coindesk το bitcoin εκτοξεύτηκε στο ιστορικό υψηλό των 3.360,87 δολαρίων το Σάββατο, πριν περιορίσει τα κέρδη του στα 3.303 δολάρια, με την συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς του κρυπτονομίσματος να ανέρχεται στα 54 δισ. δολάρια.

 

Το ψηφιακό νόμισμα έχει επιδοθεί σε ένα ξέφρενο ράλι φέτος υπερτριπλασιάζοντας την αξία του από την αρχή του χρόνου, ενώ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά έχοντας σπάσει το εύρος διακύμανσής του κοντά στο ρεκόρ του Ιουνίου στα 3.025 δολάρια.

 

Από την άλλη πλευρά, το bitcoin cash σημείωσε "βουτιά" 36% την Παρασκευή, διολισθαίνοντας επιπλέον 9% κατά την διάρκεια της νύχτας στα 212 δολάρια, αν και το Σάββατο ανέκαμψε στα 223 δολάρια.

 

Υπενθυμίζεται ότι το νέο αυτό ψηφιακό νόμισμα, προέκυψε έπειτα από διχοτόμηση του blockchain του bitcoin, εξαιτίας διαφωνιών για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί η επιβράδυνση της επεξεργασίας των συναλλαγών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.